iOS'tan Android'e geçiş için telefon önerisi

Xiaomi rakiplerine göre kamera olarak geride. Ithalat garantili diğer modellerin fiyatları da uygun. Bu yüzden Xiaomi yerine diğer modelleri önerdim. Xiaomi modelleri de alınabilir. Mi MIX 2S almak içinde erken bir zaman.
Beni en çok kamerası ve pil performansı cezbetmişti, S9'a oranla daha iyi (en azından fotoğrafta) diye incelemeler okudum. Lakin karar vermek konusunda çok zorlanıyorum.

Biraz beklerseniz Mi Mix 2S i öneririm. Tanıtımı bayağı efsaneydi. Tabii şişirilmiş de olabilir fakat Xiaomi'nin yükseliş zamanlarındayken böyle bir hata yapacağını pek sanmıyorum.

Çözülebilir bir problem midir?
Güncelleme ile sorun giderilebilir, fakat güncelleme desteğini kesip sorun düzeltilmez ise telefona ROM atıp sorunu kendiniz çözebilirsiniz belki. Benim tercihim bilinen markalar ile yola devam etmeniz. 5S'den S7 Edge modeline geçiş yapan birisi olarak telefonum'dan memnun olduğumu söyleyebilirim. Sizin yerinizde olsaydım S9 alırdım, zaten gözünüze ilk çarpan sonsuz ekran teknolojisi ve kamerası olacaktır.

Ben şöyle söylim kendi bakış açımdan iphone 8 plustan samsung s9 plusa geçtim 3 gün oldu cihaz çok hızlı olmasına rağmen 8 plustan bi tık yavaş gibi geldi bana şarj yönünden de öyle güncelleme hala iyi değil stabil olması için güncelleme alması lazım iphone özler oldum ama iş video izlemeye oyun oynama felan gelince s9 plusta zevki çok farklı

Kararımı S9'dan yana vereceğim, ikna oldum. Lakin bir şey aklımı kurcalıyor, İstanbul Bilişim'de 3.700 liraya 64 gb dual sim denilen bir modeli var. Bunu alırsam bi zararı olur mu? 256 gb micro sd alıp yoluma devam edebilirim. Dual simler neden hep daha ucuz olmuştur kafamı kurcalıyor...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı