IP 3 vs Nitro 5 vs TUF FX506LI-HN085 vs Pavilion 15 vs Abra A7 v12.4.1

Ahmet514

Kilopat
Tavsiyeyi mümkün olduğunca bu seçenekler üzerinden yaparsanız sevinirim. Belirlediğim seçenekler:
Ekranı 17.3 inç olan sadece Monster. Markaya hâlâ tam ısınamadığım için emin olamıyorum. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Değiştirilebilir parçalardan çok gömülü parçalara odaklanmaya çalışıyorum. Elimde M.2 SSD ve 2.5" SATA SSD var onları eklerim. Servise yollamak gerekiyormuş ama halledilir herhalde.

Tavsiyeyi mümkün olduğunca bu seçenekler üzerinden yaparsanız sevinirim. Belirlediğim seçenekler:
Ekranı 17.3 inç olan sadece Monster. Markaya hâlâ tam ısınamadığım için emin olamıyorum. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Değiştirilebilir parçalardan çok gömülü parçalara odaklanmaya çalışıyorum. Elimde M.2 SSD ve 2.5" SATA SSD var onları eklerim. Servise yollamak gerekiyormuş ama halledilir herhalde.

Fiyatı bi tık fazla olmasına rağmen hem RAM'i düşük hem ekran kartı Ti değil. Bence Lenovo ile arasında kalite farkı yoksa Lenovo seçilir gibi. Ama tasarımı güzelmiş beğendim.
Üstteki soruyu size de sorayım, Ti daha mantıklı olmaz mı?

Fiyatı bi tık fazla olmasına rağmen hem RAM'i düşük hem ekran kartı Ti değil. Bence Lenovo ile arasında kalite farkı yoksa Lenovo seçilir gibi. Ama tasarımı güzelmiş beğendim.
Üstteki soruyu size de sorayım, Ti daha mantıklı olmaz mı?
Bu modelde Dynamic Boost destekli 1650 var, bu sayede Lenovo'da bulunan 1650ti performansı verebiliyor, ayrıca Rog kalite bakımından çok üstün.

Bu modelde Dynamic Boost destekli 1650 var, bu sayede Lenovo'da bulunan 1650ti performansı verebiliyor, ayrıca Rog kalite bakımından çok üstün.
Teşekkür ederim. Attıklarımda da bu özelliği destekleyen var mı? Resmi sitelerinde aradım ama bulamadım. Bir de aslında konuda belirtmem gerekirdi ama bilgisayarda profesyonel olmasa da edit, photoshop işleri de yapıyorum. Ryzen işlemciyi öne mi koymalıyım?

Teşekkür ederim. Attıklarımda da bu özelliği destekleyen var mı? Resmi sitelerinde aradım ama bulamadım. Bir de aslında konuda belirtmem gerekirdi ama bilgisayarda profesyonel olmasa da edit, photoshop işleri de yapıyorum. Ryzen işlemciyi öne mi koymalıyım
Attığınız bütün modeller 2020 model, Dynamic boost teknolojisi 2021 model cihazlarda var, photoshop rarzı işlerde Ryzen çok daha iyi bir performans gösterir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı