IP 3 vs Nitro 5 vs TUF FX506LI-HN085 vs Pavilion 15 vs Abra A7 v12.4.1

Tavsiyeyi mümkün olduğunca bu seçenekler üzerinden yaparsanız sevinirim. Belirlediğim seçenekler:
Ekranı 17.3 inç olan sadece Monster. Markaya hâlâ tam ısınamadığım için emin olamıyorum. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Değiştirilebilir parçalardan çok gömülü parçalara odaklanmaya çalışıyorum. Elimde M.2 SSD ve 2.5" SATA SSD var onları eklerim. Servise yollamak gerekiyormuş ama halledilir herhalde.

Abra'ya kalitesiz diyorlar, Acer işlemcisi çok ısınan işlemci, TUF'lar zaten ısınma sorunlu, HP çok ısınıyor boşta bile fan açar o bilgisayar, Lenovo güzel ama onda da nadir olarak görüntü ve ses takılması olduğu söyleniyor 1–2 saniye o da AMD işlemcilerde oluyor başka markalarda da olabilir, bana en iyisi Lenovo geldi.

Abra'ya kalitesiz diyorlar, Acer işlemcisi çok ısınan işlemci, TUF'lar zaten ısınma sorunlu, HP çok ısınıyor boşta bile fan açar o bilgisayar, Lenovo güzel ama onda da nadir olarak görüntü ve ses takılması olduğu söyleniyor 1–2 saniye o da AMD işlemcilerde oluyor başka markalarda da olabilir, bana en iyisi Lenovo geldi.
Diğer iki arkadaşın attığı laptoplar hakkında ne düşünüyorsun? Lenovo ile Asus ROG arasından hangisini seçerdin?
@SEMIKAANCAKIR @egeoz316 @Venesli Alakasız 2 laptop soracağım, ne diyorsunuz?
HP 15-EC0020NT AMD Ryzen 7 3750H İşlemcisi alt nesil, ekran kartı 1660Ti değer mi?
Asus TUF Gaming FX506HC-HN011 Intel Core i5 11400H RTX 2050 (Dynamic Boost 2.0 destekli), fiyatı biraz kabarık ve RAM'i 8. Değer mi?

Son düzenleme:

Acer 95 görünce işlemcisi ısınıyor, ASUS aynı işlemci ile 95 görünce ısınma sorunlu? bruh

Acer 95 görünce işlemcisi ısınıyor, ASUS aynı işlemci ile 95 görünce ısınma sorunlu? Bruh

10300n Acer kullanan kişilerle konuştum gerek DC gerek forum üzerinden sadece 1 kişide 90+derece sorunu duydum oda 40+ derece bir bölgedeymiş.

Hocam geriye ne kaldı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı