IP adresi ile neler yapılabilir?

O basit önlemler nedir hocam?
Bunu bu konuda konuşmak pek doğru olmaz, konu zaten yeteri kadar başka konuya sarktı.

Sorunuzu cevapsız bırakmamak için cevap vereyim:
+Açık portum yok.
+Modemim üzerinde VPN kurulu (Servis sağlayıcısına VPN harici şifreli veri göndermeyi öğrenirsem kaldıracağım).
+Modemimim bana sunduğu ara yüz üzerinden gerekli güvenlik ayarlarını yaptım (her modemde farklıdır).
+Eğer bir saldırı gelirse neler yapacağım hakkında bilgi sahibiyim.

Bunu bu konuda konuşmak pek doğru olmaz, konu zaten yeteri kadar başka konuya sarktı.

+Açık portum yok.
+Modemim üzerinde VPN kurulu.
+Modemimim bana sunduğu ara yüz üzerinden gerekli güvenlik ayarlarını yaptım (her modemde farklıdır)
Konu açmanızı bekliyorum hocam.

+Açık portum yok.
+Modemim üzerinde VPN kurulu (servis sağlayıcısına VPN harici şifreli veri göndermeyi öğrenirsem kaldıracağım).
+Modemimim bana sunduğu arayüz üzerinden gerekli güvenlik ayarlarını yaptım (her modemde farklıdır)

Modem üzerine VPN kurmanın normal VPN'den farkı nedir?

Modem üzerine VPN kurmanın normal VPN kullanmaktan farkı nedir?
Açılan konunun çok dışına çıktık hocam, umarım konu sahibi rahatsız olmaz; bu mesajı da sorunuzu cevapsız bırakmak ayıp olur diye yazıyorum, alıntı yapmazsanız sevinirim (Sorunuz varsa konu açıp etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım).
Kısaca özet yapmak gerekir ise: Herhangi bir fark yok, modeme bağlı tüm cihazlara o VPN sağlayıcısı üzerinden veri aktarılıyor.
Konu açmanızı bekliyorum hocam.
En yakın zamanda hocam :).

-Konum tespiti yapılamaz, o eskide kaldı. Yanlış bilgi vermeyelim. Pizza falan yollatacak kadar ayrıntılı adres hiç alamaz.
-Açık port var ise dosya çekmeyi deneyebilir.
-DDoS saldırısı yapıp sen modemini kapatıp açana kadar internet kullanımını engelleyebilir.

Bak, IP adresim: 85.107.91.252

Bekliyorum 100 pizza.
Çok Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı