IP adresi ile neler yapılabilir?

-Konum tespiti yapılamaz, o eskide kaldı. Yanlış bilgi vermeyelim. Pizza falan yollatacak kadar ayrıntılı adres hiç alamaz.
-Açık port var ise dosya çekmeyi deneyebilir.
-DDoS saldırısı yapıp sen modemini kapatıp açana kadar internet kullanımını engelleyebilir.

Bak, IP adresim: 85.107.91.252

Bekliyorum 100 pizza.
Hocam port nasıl açılıyor tam olarak Hamachi vs. mi kastettiniz yanlış mı biliyorum.

Port açık ise veri sızıntısı yaşanabilir, DDoS atabilir; ama bunlarca çok uçuk ihtimal.
IP çok önemli bir veri değil, üstteki şeyleri yapabilecek babayiğit varsa buyursun IP adresim: 78.180.322.166.
Hocam 21.10'da. Hazır mısınız? Onayınız varsa. Gerçek IP verseydiniz keşke :p

IP ile yapabileceğiniz şey sayısı sınırlı. DDoS atabilirsiniz. Karşıdaki şahısta sabit IP yoksa modem kapatıp açtığında IP değişir ve bir hiçliğe DDoS yollarsınız :D

Konum tespiti artık yapılamıyor. Anadolu'daysan şehir bile doğru değil artık. Çünkü sunucu sayısı az ve araları fazla. İstanbul'da iseniz onu doğru gösteriyor çünkü bağlantı sağlanan sunucu sayısı uzak.

Son düzenleme:
Hocam port nasıl açılıyor tam olarak Hamachi vs. mi kastettiniz yanlış mı biliyorum.
Hocam bilmiyorsanız zaten size sıkıntı yaratacak bir port açmamışsınız demektir. Açık halde bulunmaz bunlar, kendinizin açması lazım.
İzmir'de oturuyorsunuz. KabloNet kullanıyorsunuz. Bu kadar bilgiler. Konu sahibi 2. örnek bu. DDoS atacak kadar koca yürekli değildir. Ama yürekliyse bir modem resetine bakıyor.
Hocam IP adresi hatalı, bu bilgileri nasıl aldınız?

Hocam 21.10'da. Hazır mısınız? Onayınız varsa. Gerçek IP verseydiniz keşke :p
IP gerçek, istediğinizi yapabilirsiniz.

İzmir'de oturuyorsunuz. Kablonet kullanıyorsunuz. Bu kadar bilgiler. Konu sahibi 2. örnek bu. DDoS atacak kadar koca yürekli değildir. Ama yürekliyse bir modem resetine bakıyor.
Hayır; Sivas'ta oturuyorum, TTNET kullanıyorum; Türkiye de IPv4 kullanıldığı için IP çakışması çok oluyor.

Alınabilecek tüm önlemleri aldım zaten, standart bir forum üyesi saldırı yapamaz; yapsa bile bir şey olmaz :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı