IP adresi tehlikede mi?

Heuss

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, bugün nostalji olsun diye SA:MP oynamak istedim ve rastgele bir Türk sunucusuna katıldım. Sunucuya katılmadan önce rastgele bir nick koydum ama bu nick e başka biri sahipmiş bu yüzden sunucuya girdiğimde o kişiye, (IP adresini onaylayın) adlı bir güvenlik uyarısı gitti. Şu an IP adresimi görebiliyor ne yapmam gerek?

Herhangi bir şey yapmana gerek yok. Statik IP hizmetin olmadığını varsayaraktan kişi size ping dahi atamaz. Eğer çok endişeleniyorsan modemini kapatıp 5 dakika bekleyip açabilirsin muhtemelen NAT IP adresin değişecektir. Ekstra olarak Windows Firewall'ı devre dışı bıraktıysan tekrar devreye alabilirsin.

Herhangi bir şey yapmana gerek yok. Statik IP hizmetin olmadığını varsayaraktan kişi size ping dahi atamaz. Eğer çok endişeleniyorsan modemini kapatıp 5 dakika bekleyip açabilirsin muhtemelen NAT IP adresin değişecektir. Ekstra olarak Windows Firewall'ı devre dışı bıraktıysan tekrar devreye alabilirsin.
Saolasın hocam

IP adresinizi görse bile hiçbir şey yapamaz merak etmenize gerek yok, modeminize reset atarak ipnizi tekrarlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı