IP adresimi gören birisi ne yapabilir?

İP adresinden yana beni ekranımı görmesi korkuttu. Cidden bir program sayesinde ekranımı görebilir mi?
 
Bugün evimize bir çocukla misafir geldi. Saatler geçmişti ve çocuk internetim izin şifresini istedi. Şifreyi verdim. Sonra telefonundan bir programa girdi ve bizim internete bağlı olan tüm aygıtları (modem dahil) IP adresleriyle beraber gösterdi. Sonra biraz korktum açıkçası. Ve çocuğa; "ne yapıyorsun sen? Ne işe yarıyor o program?" diye sordum. Dedi ki "güvende olmanı falan sağlıyor." dedi. Daha da sordum ve dedi ki; "aygıtın ekranını gösteriyor falan, hack falan." sonra korktum bayağı. Sizce bu çocuk ne yapabilir? Sadece IP adresiyle ve bir program aracılığı ile aygıtın ekranını görüntüleyebilir mi? Şu an hala buradalar ve internetim çok yavaşladı ve sonra internet gitti. Sonra telefon şifremi istedi girdim ve oldu. Sadece bunu yapabiliyor sanırsam.

Sizi trolleyebilir ben bana küfür eden küçük çocuklara öyle yapıyordum (yanlış anlamayın size küçük demek istemedim) bir tane IP logger atıyordum adreslerini IP adreslerini söylüyordum abi yapma abi yapma diyorlardı :D
modemi resetleyin hiçbir şey yapamazlar.
 
Sizi trolleyebilir ben bana küfür eden küçük çocuklara öyle yapıyordum (yanlış anlamayın size küçük demek istemedim) bir tane IP logger atıyordum adreslerini IP adreslerini söylüyordum abi yapma abi yapma diyorlardı :D
modemi resetleyin hiçbir şey yapamazlar.
Bir sorum daha olacak; Bu çocuk programla alakalı şunu dedi: Aygıtın elranını gösteriyor. Bana da saçma geliyor ama bu mümkün müdür?
 
Bir sorum daha olacak; bu çocuk programla alakalı şunu dedi: Aygıtın elranını gösteriyor. Bana da saçma geliyor ama bu mümkün müdür?

Bana da hiç mantıklı gelmedi çok fazla konu okudum arkadaşımı trollemek için IP adresi ile neler yapılabilir diye ama bir adres ini öğrenebilir evine döner siparişi verebilir başka hiçbir şey yapılmaz yazıyordu her yerde keşke yapılabilse de kuzenlerimi trollesem ama :D yok hiçbir şey yapamaz.
 
Eğer yaptıklarınızı görüyorsa DarkComet miydi neydi öyle bir program vardı o program sayesinde görüyor olabilir. Pek emin değilim.
 
IP adresinden yana beni ekranımı görmesi korkuttu. Cidden bir program sayesinde ekranımı görebilir mi?

Hocam bu arada modemi resetle diyoruz ama bilmiyorsan karıştırma internetsiz kalırsın 1 gün boyunca internetsiz kalmıştım ben de önce kullanıcı adı şifreni birkaç bilgi verecekler sana o şekilde bildiğim kadarıyla dinamik IP ise aç kapa yapsanızda IP niz değişir zaten.
Eğer yaptıklarınızı görüyorsa darkcomet miydi neydi öyle bir program vardı o program sayesinde görüyor olabilir. Pek emin değilim.

Hocam ben denemiştim de darkcometden yapılmıyor sanırım çok denemedim ya ben bulamadım ya da cidden yapılmıyor darkcomet ile trojan oluşturulup yapılabiliyor.
 
Modem resetlemeye gerek yok. Kapatıp biraz bekledikten sonra açarsanız (eğer dinamik IP kullanıyorsanız) IP adresiniz değişecektir.
 

Geri
Yukarı