Hiçbir şey olmaz.LFS isimli bir oyun oynuyorum. Bir sunucuda oynuyordum ve sunucuda giren kişilerin IP adresi konsolda gözüküyor. Sunucu sahibi görüyor ve aramız kötü. Beni tehdit ediyor. Ne yapabilir?
Bunu kendi modemim için deneyebiliyor muyum?IP Stresser sitelerine IP'yi yazdığı zaman modeme yük gönderiyor. Bu kadar. Baya basit yani de. Uğraşacak işsiz enayiler kullanıyor. Uğraştığında da sadece internet biraz kesiliyor. Sürekli yaparsa da modemi yeniden başlatıyorsun, yeni IP geliyor.
Sunucu sahibinin IP adresi görünüyorsa gidin polise falan şikayet edin. Böylesi tiplere anca bu yapılır hayatları kararsında sonra daha çok yazarlarmodem resetle geçer fakat ben yerinizde olsam uğraşırdım adamla. Çok gıcık oluyorum bu tiplere.
Hiçbişe yapamaz yani diyorsunuz internete sokmam seni falan dedi.
Dene istersen. Hangi sitenin çalıştığını bilmiyorum ama IP Stresser sitelerine girebilirsin.Bunu kendi modemim için deneyebiliyor muyum?
O bile sıkıntılı hocam ben kendi IP adresimi kontrol ettiğim zaman yaşamadığım bir şehirde gösteriyor beni.En fazla yaşadığın şehiri bulabilir.
Korkma hocam hiçbir şey yapamaz.
En fazla yapacağı senin cihazın MAC adresini alırsa siteden seni kalıcı olarak banlar.
Hiçbişe yapamaz yani diyorsunuz internete sokmam seni falan dedi.
Nasıl banlar istediği siteden mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.