IP ile neler yapılabilir?

syntaxis

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Tanımadığım birisi Instagram'da bana takip isteği attı. Ben "Kimsiniz?" yazdım. Sonra küfürler etti ve akabinde tartıştık. Daha sonra aşağıdaki bağlantıyı attı bana.
Screenshot_20210208-004330.png

Ben bu bağlantıya tıkladım. "Google Search" yazdığı için pek endişelenmedim. Sonrası malum. IP adresim ona gitmiş yok tüm bilgilerimi çalacakmış, bir şeyler zırvalayıp durdu. Sonra modemi aç kapa yaptım. Şimdi neler olacak. Ayrıca bu kişiyi Instagram'a şikayet ederseniz çok sevinirim 😉.

Tanımadığım birisi Instagram'da bana takip isteği attı. Ben "Kimsiniz?" yazdım. Sonra küfürler etti ve akabinde tartıştık. Daha sonra aşağıdaki bağlantıyı attı bana.
Eki Görüntüle 870421
Ben bu bağlantıya tıkladım. "Google Search" yazdığı için pek endişelenmedim. Sonrası malum. IP adresim ona gitmiş yok tüm bilgilerimi çalacakmış, bir şeyler zırvalayıp durdu. Sonra modemi aç kapa yaptım. Şimdi neler olacak. Ayrıca bu kişiyi Instagram'a şikayet ederseniz çok sevinirim 😉.
Merak etme hiçbir şeycik olmaz :D

Tanımadığım birisi Instagram'da bana takip isteği attı. Ben "kimsiniz?" yazdım. Sonra küfürler etti ve akabinde tartıştık. Daha sonra aşağıdaki bağlantıyı attı bana.
Eki Görüntüle 870421

:D. Pizza söyleyebilir. Naneyi yedin dediğine göre naneli falan söyleyecek. Değişik bir damak tadı varmış kendini hacker sanan arkadaşın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı