Çözüldü IP Logger'a tıkladıktan sonra bilgiler ele geçirilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Clancy

Decapat
Daha fazla  
Geçen bir tane arkadaş IP logger attı, YouTube videosuna benziyordu ancak ben yanlışlıkla videosuna tıkladım, ancak linke tıklamadım, bir site veya herhangi bir şey açılmadı sadece video açıldı Discord'da, IP'im düşmüş müdür?

Dosya Ekleri

• zua.png
    zua.png
    115,4 KB · Görüntüleme: 58
Çözüm
Anlık Wi-Fi IP adresini alır, IP adresin statik IP adresi değilse de modemin arkasındaki düğmesinden kapat, tekrar aç. İnternetine yeni IP adresi tanımlanır, sorun olmaz.
Anlık Wi-Fi IP adresini alır, IP adresin statik IP adresi değilse de modemin arkasındaki düğmesinden kapat, tekrar aç. İnternetine yeni IP adresi tanımlanır, sorun olmaz.

Çözüm
Ayarlarda o bastığınız yeri önizleme diye bir ayar var isterseniz orayı açabilirsiniz.
Dedikleri gibi modemi kapat aç yaparak sıfırlayabilirsiniz bende yapmıştım.

Geçen bir tane arkadaş IP logger attı, YouTube videosuna benziyordu ancak ben yanlışlıkla videosuna tıkladım, ancak linke tıklamadım, bir site veya herhangi bir şey açılmadı sadece video açıldı Discord'da, IP'im düşmüş müdür?
IP adresinizin başkasının eline geçmesi çok kötü değil modeme koyarsın reseti zaten Ddos Dos atmaktan ileri gidemezler.

@Clancy, düşse bile yapmanız gereken şeyi söylüyorum. Düşen anlık Wi-Fi IP adresiniz oluyor. Bilgisayar ile internetin IP adresi farklı oluyor, dert etmeyin bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı