IP ve kişisel bilgilerin izinsiz erişimi mümkün mü?

579182

Decapat
Merhaba, bir platformda gezerken biri “sigortalı iş bul” gibi bir şey dedi, sonra “sen görürsün” diye yazdı. Çalışmadığımı nereden biliyor? IP çalarak ya da başka yollarla bu bilgime nasıl ulaşıyorlar? Sadece adres görüyorlar, hatta onu da görmüyorlar diye biliyordum. Sizin bilginiz var mı? Şikayet etmeli miyim? Belki ben yanlış anlamışımdır ama yoksa neden “sen görürsün” diye yazsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir platformda gezerken biri “sigortalı iş bul” gibi bir şey dedi, sonra “sen görürsün” diye yazdı. Çalışmadığımı nereden biliyor? IP çalarak ya da başka yollarla bu bilgime nasıl ulaşıyorlar? Sadece adres görüyorlar, hatta onu da görmüyorlar diye biliyordum. Sizin bilginiz var mı? Şikayet etmeli miyim? Belki ben yanlış anlamışımdır ama yoksa neden “sen görürsün” diye yazsın?
o kim bilmiyorum ama o anlamda dediğini düşünmüyorum. platformda gezme kendine bir iş bul falan demiştir. klasik zorba sözleri yani. korkmana gerek yok.

Panelden e devletimden gördüyse çalışmadığımı? İp değil panel büyük ihtimalle o bana laf attı bende attım sonra sen şimdi görürsün tarzında tehdit etti panelden nelere ulaşabilir ki

Ad soyad vs kişisel bilgi vermediysen panel işi zor IP'den yaklaşık adres bulabilir en fazla, kendine gereksiz panik yaratma.

Panelden e devletimden gördüyse çalışmadığı mı? İp değil panel büyük ihtimalle o bana laf attı bende attım sonra sen şimdi görürsün tarzında tehdit etti panelden nelere ulaşabilir ki.

Panelden sadece T.C. kimliginizi bulup anca tehdit eder merak etmeyin hiçbir şey yapamaz rahatsiz edici olmaya baslarsa sikayette bulunabilirsiniz.

Ad soyad vs kişisel bilgi vermediysen panel işi zor IP'den yaklaşık adres bulabilir en fazla, kendine gereksiz panik yaratma.

Adimi gördü platformdan soyadımi görmemiştir herhalde kişisel bilgi vermedim sosyal medyadan ismimi gördü sadece kullanıcı adı olarak. Bir de bir yerdesuna denk geldim benim alakam yoktu izledim tek, bir çocuk birine laf atiodu diğer çocukta yayında şunun IPS'ini çekeceğim tüm tanıdıklarını aricam şunu yapacağım diye tehdit etti birini ondan dedim cok kolay herhalde bulmaları.

Bi şey olmaz bu panelci çocuklar genellikle 13 15 yaşında.
Büyük gibiydi ama bilmiyorum bana bişi yazdı bende bişi yazdım sonra git sigortalı iş bul dedi nerden biliyor ki çalışmadığımı? E devletemi baktı panelden anlamadım sonra tehdit etti sen görürsün şimdi diye

Adimi gördü platformdan soyadımi görmemiştir herhalde kişisel bilgi vermedim sosyal medyadan ismimi gördü sadece kullanıcı adı olarak. Bir de bir yerdesuna denk geldim benim alakam yoktu izledim tek, bir çocuk birine laf atiodu diğer çocukta yayında şunun IPS'ini çekeceğim tüm tanıdıklarını aricam şunu yapacağım diye tehdit etti birini ondan dedim cok kolay herhalde bulmaları.
Adresini bulsa bile yapacağı şeyler aman aman şeyler değil. hepsi 14 15 yaş aralığında zaten, maximum evine 2 3 pizza gelir onu da geri yollarsın, firmalar bunları çok yaşadığı için anlayışla karşılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı