Kullanım amacıma daha çok uyuyor açıkçası. Telefon gibi kullanacağım. Bence yeterli fakat onu alamıyorsan iPad 10 alıp geçebilirsin, paran yetmiyorsa 9 da gayet güzel seçenek. Biraz eski teknoloji ama.Mini 6 da çok küçük.
Kullanım amacıma daha çok uyuyor açıkçası. Telefon gibi kullanacağım. Bence yeterli fakat onu alamıyorsan iPad 10 alıp geçebilirsin, paran yetmiyorsa 9 da gayet güzel seçenek. Biraz eski teknoloji ama.Mini 6 da çok küçük.
Kullanım amacıma daha çok uyuyor açıkçası. Telefon gibi kullanacağım. Bence yeterli fakat onu alamıyorsan iPad 10 alıp geçebilirsin, paran yetmiyorsa 9 da gayet güzel seçenek. Biraz eski teknoloji ama.
Hayırlı olsun. M1 çip bazen sorun çıkarabiliyor tam optimize değilmiş diyorlar ama ileride çözerler herhalde. Bir de M1 yüzünden ısınıyormuş.iPad Air 5'e karar verdim bir de öğrenci indirimi ile 2K daha ucuz ve bedava kalem veriyor.
Hayırlı olsun. M1 çip bazen sorun çıkarabiliyor tam optimize değilmiş diyorlar ama ileride çözerler herhalde. Bir de M1 yüzünden ısınıyormuş.
iPad 10 almayın onun yerine 9 alın. Ekran harici değişikliği pek yok. Kalemleri de aynı.
Eğer internete çok ihtiyacın varsa cellular alabilirsin. PDF indirmek, video izlemek gibi şeyler için lazım.Sağ olun inşallah sizinde iPad mini 6 nız hayırlı olsun
Hocam Air 5 almaya kara verdim 6 GB Wi-Fi+cellular mı alayım yoksa 256 GB Wi-Fi mi alayım ben zaten oyun vs oynayacağım (telefonum yok dershane vs yerlere götüreceğim.
Eğer internete çok ihtiyacın varsa cellular alabilirsin. PDF indirmek, video izlemek gibi şeyler için lazım.
Anlamadım düzeltir misiniz?Hocam peki pt. Con da mı olsam yoksa gürgençlerden mi alsam.
Anlamadım düzeltir misiniz?
Hangisi daha ucuzsa onu alın. Ayrıca Cellular'da sim kart isteniyor, fiyatlarına bakabilirsiniz. Dershane insaflıysa internetinden de verebilir.Pt.comdan mı yoksa gürgençler sitesinden mi alsam.
Tasarım haricinde göze batan bir değişiklik yok. Ben 10.nesil almıştım geçen sene 13 Kasım'da. Şu anki aklım olsa iPad Air'e yönelirdim. Kalem yüzünden. İstersen daha da açarım konuyu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.