iPad 8. Nesil - 2 aylık deneyimim ve görüşlerim

Hocam bende iPad 8. Nesil kullanıyorum da ekran koruyucu önerir misiniz?

Paperlike almıştım fakat kılıf ile beraber gitmedi. Şu an ekran koruyucu olmadan kullanıyorum. Bence, sağlam bir kılıfın varsa ekran koruyucu pek gerekmiyor.

Logitech K380’i de ekledim ve bence tamamlandı.

Son düzenleme:
Hocam bende şu an aksesuar olarak sadece kılıf var klavyeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Kalem dışında başka aksesuara gerek var mı?

Güzel bir ikili olmuş. Ben de bugün low profile klavyenin rahatlığını gördüm, akşam konusu geliyor.

Güzel bir ikili olmuş. Ben de bugün low profile klavyenin rahatlığını gördüm, akşam konusu geliyor.

Low profile hem taşıma hem de yazı için ideal. Bir de hazır değil de toplama yoluyla klavye yapmak istiyorum. Yani PCB'sini, anahtarını, kasasını, keycapini, yağlamasını falan hepsini kendinim yapacağı bir şeyler yapmak istiyorum.

Şu an Dronre ile uğraştığımdan pek mümkün değil, zaten adam gibi parça stoğu da yok klavye için. Sene sonuna hem Dolar düzelmiş olur hem de parça piyasası.

Low profile switchlerin ayrı olarak satıldığını görmedim hiç, nasıl yapacaksınız? Sadece low profile keycap alırsanız başka tabii.

Ben de Kemove 61 Snowfox için Krytox g205, yaylar için de g105 arıyorum ama Türkiye'de bulamadım. Stablar için çeşitli gres yağları kullanılabiliyormuş. Umarım siz bulabilirsiniz.

@hadwiger K380 aldığım için LP klavyeye hatta Bluetooth özellikli klavyeye bile ihtiyacım kalmadı. Biraz da bu nedenle tercih ettim, zira mekanik ve Bluetooth olunca hem ağır hem de kullanım süreleri kötü oluyor. E sesi de cabası, alıp kütüphane ya da ofis ortamında çalışamazsınız.

Aklımda birkaç kasa ve anahtar var, ancak üzerine detaylıca düşmek gerekecek tabii ki. Eğer Mart ayında Drone biterse, yaz gibi klavyeye başlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…