iPad 9. nesil alınır mı?

s3zo

Decapat
Katılım
29 Nisan 2022
Mesajlar
134
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, benim Lenovo Tab m 10 tabletim var 1 yıl falan oldu alalı çok donuyor. 1-2 kere format attım hala dondu şu an kullanıyorum hala donuyor ben de paramı biriktirip yeni tablet alacağım. iPad 9. nesil 5 bin liraya buldum onu almayı planlıyorum değer mi? Bir de Lenovo tableti ben ne yapayım?(isterseniz 5 bin lira altında başka bir tablet önerebilirsiniz sorunsuz çalışan ama)
 
Son düzenleme:
iPad 9. Nesil cihazı şu an aktif olarak kullanıyorum. Performans anlamında istenileni veriyor. Oyun oynayacağını varsayarak önerebilirim. Ama şunu unutma, oynayacağın oyun AppStore da var mı bir araştır. Ayrıca androiddeki gibi apk türü dışarıdan uygulama kuramıyorsun. Bunlar senin için sorun değilse önerebilirim.

Bu fiyatlarda Samsung un güzel cihazları var. Android olduğu için uzun vadede yine yavaşlama olacağını düşünüyorum. Karar sana kalmış.
 
Bence Lenovo'yu da 2. elden ucuza sat iPad için para eklemiş olursun. Letgo'ya koyarken biraz pahalı koy çünkü orada ölücüler çok.

iPad 9. nesil cihazı şu an aktif olarak kullanıyorum. Performans anlamında istenileni veriyor. Oyun oynayacağını varsayarak önerebilirim. Ama şunu unutma, oynayacağın oyun App Store da var mı bir araştır. Ayrıca Android'deki gibi APK türü dışarıdan uygulama kuramıyorsun. Bunlar senin için sorun değilse önerebilirim.

9. nesil benim de hayalim.
 
iPad 9. Nesil cihazı şu an aktif olarak kullanıyorum. Performans anlamında istenileni veriyor. Oyun oynayacağını varsayarak önerebilirim. Ama şunu unutma, oynayacağın oyun App Store da var mı bir araştır. Ayrıca Android'deki gibi APK türü dışarıdan uygulama kuramıyorsun. Bunlar senin için sorun değilse önerebilirim.

Bu fiyatlarda Samsung'un güzel cihazları var. Android olduğu için uzun vadede yine yavaşlama olacağını düşünüyorum. Karar sana kalmış.

Peki teşekkürler
 
Aslında iPad Air 5. nesil çok daha güzel bir cihaz. Donanım gücü olsun, tasarımı olsun çok hoşuma gidiyor ancak neredeyse 9. nesil in 2 katı fiyatına. Eğer bütçe ekleyebilecekseniz iPad Air 5. nesil i şiddetle tavsiye ediyorum.

Peki ya iPad Air 2 hakkında düşüncen nedir?

Bence Lenovo'yu da 2. elden ucuza sat iPad için para eklemiş olursun. Letgo'ya koyarken biraz pahalı koy çünkü orada ölücüler çok.

9. nesil benim de hayalim.

Letgo'ya katmam da belki andoid TV ya da konsol gibi kullanırım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı