iPad Air 5 iyi midir?

Ardatx2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba pt üzerinden bir iPad Air 5 aldım fiyata uygun olduğu için. Aklımda bir şüphe uyandırdı. Sizce bir sorun var mıdır? Ayrıca tablet olarak düşünceleriniz nasıl?

Air 5 değil de Air 4'ü uzunca deneyim etme fırsatı buldum Apple A14 işlemcili Air 4 şu an bile gayet performanslı ve hızlı kamera ekran olarak kesinlikle üzmez yani çok artısı var burada anlatırsam bitmez eksilerinden bahsedeyim Air 4 ile Air 5 işlemci harici aynı cihazlar kasa olarak aynılar bir kere çok kolay eğilebiliyor sağlam bir kılıfla kullanın üst güç tuşu camlı bir yapıya sahip Touch ID özellikli ve o cam çok kolay çatlayabiliyor dikkat etmekt fayda var bir de 60 Hz olmasından mı bilmiyorum ama 120 Hz 15 prodan geçince hep takılıyormus hissiyatı veriyor o da bir tık üzebiliyor.

Merhaba pt üzerinden bir iPad Air 5 aldım fiyata uygun olduğu için. Aklımda bir şüphe uyandırdı. Sizce bir sorun var mıdır? Ayrıca tablet olarak düşünceleriniz nasıl?
Eğer 64gb aldıysanız hafızası hemen dolacak maalesef.
Apple'da kart olayı yok bu nedenle başka depolama çözümü bulmanız gerekecek..

Eğer 64 GB aldıysanız hafızası hemen dolacak maalesef.
Apple'da kart olayı yok bu nedenle başka depolama çözümü bulmanız gerekecek.

256 GB

Ayrıca SIM kartlı model aldığım için telefon olarak ona geçmek istiyorum kişileri nasıl aktarabilirim?

256 GB

Ayrıca SIM kartlı model aldığım için telefon olarak ona geçmek istiyorum kişileri nasıl aktarabilirim?
Öyle şey yok.
Geçmiş olsun.
Simkart olayı sadece Mobil İnternet ve facetime icin..

Türkiye'de maalesef böyle bir düşünce var.
Simkartlı tablet alınca alo deriz diye..
Tam tersi onada simkart gerek.
Eğer aynı hattın datası/eş sim yoksa!
Bu simkartlı tablet olayının faydası..

Borsa yatırım araçları görüntülü görüşme gibi hızlı bağlantı isteyen uygulamalarda dışarıda on-line olmak için var..

Evdeki internetim 50mbps bana gelen 25-30mbps
Mobil verim 100-120-130mbps ne demek istediğimi anladınız mı?
Screenshot_2025-01-14-00-25-36-104_org.zwanoo.android.speedtest-edit.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı