Çözüldü iPad Air bilgisayara bağlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

007emin

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPad Air 5.nesil aldım. Dün bana ulaştı. Bugün bilgisayarımdaki bazı dosyaları cihaza yüklemeye çalıştığımda bir türlü yapamıyorum. Cihazı bağladığımda bilgisayarıma güven desem bile, bazen gözüküyor bazen de gözükmüyorum bilgisayarımda. Gözüktüğünde ise ne IPad'te çekteğim bazı resimleri görüntülüyebiliyorum ne de cihaza yükleme yapabiliyorum. Kutusunda çıkan kablo dışında bilgisayara bağlayamıyorum. ITunes'te cihazı görmüyor. Tek yapabildiğim flash diskimi bağlayabilmek. İlk defa Apple bir cihaza sahibim. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Başka bir Apple cihazı bağlama şansın var mı bilgisayara?

Maalesef hocam ancak çözdük sanırım. Başka bir bilgisayar üzerinden sıkıntısız çalışınca anladık durumu. Sorun benim bilgisayarımdaki USB girişleriyle alakalı gözüküyor. Android telefonumda bu girişlerde herhangi bir sıkıntı yaşamama rağmen IPad'te, bilgisayarımın üstündeki USB girişlerinde ve anakarttaki Type-C girişi yüzünden bu problemleri yaşadım. Tuhaf bir problem ama çözüldü gözüküyor. Konuya yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Denedim hocam. Sıfır Baseus kablosu. Aynı problemleri yaşıyorum. Hatta siz yazdıktan sonra tekrar denedim. Taktım çalıştı. Sonra çıkarıp tekrar taktım, bu sefer çalışmadı. Yine çıkarıp taktım, bu sefer de çalıştı ancak kendiliğinden bağlantı koptu
3uTools Repair kısmından sürücüleri kaldırıp tekrar baştan kurdurtabiliyorsun.

Sorun driverların eksikliğinden kaynaklı iTunesi kökten silip sıfırdan kurarmısınız?
Hocam hem microsoft store üzerinden hem de apple'ın sayfasından indirip kurdum. Her iki yüklemede de cihazı tanıdı, sonra kendiliğinden bağlantı koptu. ITunes üzerinden yaptığım "Tanılar'ı Çalıştır..." kısmında ise cihazı bulamadı.

3uTools Repair kısmından sürücüleri kaldırıp tekrar baştan kurdurtabiliyorsun.
Hocam kastettiğiniz "Akıllı Flash" kısmındaki "Diğer Araçlar" da bulunan iTunes'a düzeltme ise yaptım ama malesef durumu düzeltmedi. 3uTools'ta başka bir repair göremedim ben

Hocam hem microsoft store üzerinden hem de apple'ın sayfasından indirip kurdum. Her iki yüklemede de cihazı tanıdı, sonra kendiliğinden bağlantı koptu. ITunes üzerinden yaptığım "Tanılar'ı Çalıştır..." kısmında ise cihazı bulamadı.

Hocam kastettiğiniz "Akıllı Flash" kısmındaki "Diğer Araçlar" da bulunan iTunes'a düzeltme ise yaptım ama malesef durumu düzeltmedi. 3uTools'ta başka bir repair göremedim ben

Maalesef hocam ancak çözdük sanırım. Başka bir bilgisayar üzerinden sıkıntısız çalışınca anladık durumu. Sorun benim bilgisayarımdaki USB girişleriyle alakalı gözüküyor. Android telefonumda bu girişlerde herhangi bir sıkıntı yaşamama rağmen IPad'te, bilgisayarımın üstündeki USB girişlerinde ve anakarttaki Type-C girişi yüzünden bu problemleri yaşadım. Tuhaf bir problem ama çözüldü gözüküyor. Konuya yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı