iPad Air M.2 vs MacBook Air M.2 vs Mac Mini M.2 vs PC toplama

armat

Centipat
Yer
amsterdam
iPad Air M.2 mi, MacBook Air M.2 mi, Mac mini M.2 mi yoksa PC mi toplayayım emin değilim.

4K video düzenlemesi yapmak istiyorum, diğer yandan biraz oyun da oynamak istiyorum yeri geldiğinde.

MacBook Air büyük oyunları pek kaldırmaz biliyorum; Mac mini fanlı olduğu için daha iyi; iPad ise mobil oyun konusunda çok iyi ve 4K video da düzeltilir; fakat diğer yandan kodlama ile falanla da uğraştığım için klavye mouse ile editler daha iyi yapılır diye düşünüyorum.

PC toplamak daha makul geliyor ama geçen sene bir tane toplamıştım, fakat ne bileyim istediğim gibi olmadı gibiydi, sanki onu bana aitmiş gibi hissetmedim. Toplarsam bu defa Micro ATX ile daha kibar bir kasa düşünüyorum; 27" ekran almıştım çok büyük geldi 24" makul... Bilemiyorum. Birini alsam diğerinde gözüm kalacak gibi. M.2 iPad çok iyi ama daha pahalı.

Güç de mühim ama konfor ön planda olur benim için. Mesela ekranın PPI değeri yüksek olsun isterim; renk doğruluğu falan. Öyle monitörler de pahalı. Bunlar benim için öylesine bir alet veya sadece oyun cihazı diğer, her şeyini kullandığım ve kullanmak istediğim cihazlar alacaktır.

Bütçeyi çok açmak istemiyorum almak istediklerimden ortalama bütçe belidir diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı