iPad Mini çok mu küçük?

Njord16

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRIME A520M-K - GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 - AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz XPG 8GB DDR4 3200MHZ CL16 PC RAM
Arkadaşlar özellikle ders için konu anlatımı dinlemek için alacağım tableti onun dışında karikatür çizmeyi de çok seviyorum. Çizim de yapabilirim. iPad Mini alırsam 11 inç almadım diye pişman olur muyum? 11 inç çok büyük geliyor, taşıması etmesi kolay değil bence genel olarak da hep kompakt küçük ürünleri severim ama daha önce hiç tablet kullanmadım. Özellikle mini kullananlarınız varsa yazarlarsa sevinirim.

Ders için küçük, oyun için tam ideal boyut. A16 daha iyi ders için.

Ders ve tasarım için ekran bölme çok işine yarar ben bir yandan kitap bir yandan video açıyorum iPad Mini de bunu rahat bir şekilde yapabileceğini sanmıyorum. iPad Mini de ekran bölme belki yoktur hatta kullananlar yazsın bende bilmiyorum olup olmadığını.

Arkadaşlar özellikle ders için konu anlatımı dinlemek için alacağım tableti onun dışında karikatür çizmeyi de çok seviyorum. Çizim de yapabilirim. iPad Mini alırsam 11 inç almadım diye pişman olur muyum? 11 inç çok büyük geliyor, taşıması etmesi kolay değil bence genel olarak da hep kompakt küçük ürünleri severim ama daha önce hiç tablet kullanmadım. Özellikle Mini kullananlarınız varsa yazarlarsa sevinirim.
iPad mini biraz daha oyuncular için öne çıkıyor. Yeni fiyatlara tamamiyle hakim değilim fakat iPad 11. nesil ve yanina kalem almaniz daha iyi olur sizin için. Şahsen bende 11 inç bir iPad kullaniyorum ve konu anlatimi dinlemek cizim yapmak icin olmasi gereken bi boyut bence. Ayriyetten taşimasi da miniden pek farkli değil. Tabii Mini'yi cebinizde taşımaya kalkmayacaksaniz. :D

iPad Mini'de ekran bölme var ancak diğer modeller kadar işlevsel değil. Sadece ders için alıyorsan mini mantıksız olabilir.

Arkadaşlar özellikle ders için konu anlatımı dinlemek için alacağım tableti onun dışında karikatür çizmeyi de çok seviyorum. Çizim de yapabilirim. iPad Mini alırsam 11 inç almadım diye pişman olur muyum? 11 inç çok büyük geliyor, taşıması etmesi kolay değil bence genel olarak da hep kompakt küçük ürünleri severim ama daha önce hiç tablet kullanmadım. Özellikle mini kullananlarınız varsa yazarlarsa sevinirim.
Şu an bulunduğum şirkette test cihazı olarak kullanıyorum. Ekranı içerik tüketmek için küçük sayılmaz ama genel olarak parasının ederi bir ürün olduğunu düşünmüyorum.
Ekran çerçeve oranı çok iyi değil, ekranın 60 Hz olması da biraz zayıf kalıyor (2026 yılındayız). Batarya tarafı da bana çok güçlü gelmedi ama bu tamamen kişisel yorumum. Bir de App Store’daki uygulamalar inanılmaz pahalı ve 3. parti kaynaklardan uygulama yükleyememek ciddi bir kısıtlama.
Taşınabilirlik tarafı gerçekten iyi, onu söylemek lazım. Çantada varlığını bile hissettirmiyor, benim mont cebime bile sığıyor.
Ama onun dışında genel olarak baktığımda fiyatını hak eden bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.

Kullanmadım ama Xiaomi Pad Mini kağıt üzerinde çok daha alınabilir bir alternatif gibi duruyor.

iPad A16 elde çok zarif duruyor ders için kesinlikle A16 almalısınız. Eğer oyun önceliğiniz değilse dediğim gibi kesinlikle A16 tercih etmelisiniz. Hem daha ucuz hem de kalem alırsınız yanına.

Miniler genellikle oyunlar için üretilmiş olduğunu düşünüyorum. Onun dışında gözümde hiçbir fonksiyonu yok. Ders için iPad A16 öneririm.

Kesinlikle oyun oynamıyorum mobil cihazlarda ki oyunların haterıyım bile denebilir minik ürünleri çok seviyorum klavyem kompkat telefonun yine iPhone ama Max değil falan. Ama yine de tablet için büyük olması biraz daha iyi gibi duruyor haklısınız.

Kesinlikle oyun oynamıyorum mobil cihazlarda ki oyunların haterıyım bile denebilir minik ürünleri çok seviyorum klavyem kompkat telefonun yine iPhone ama Max değil falan. Ama yine de tablet için büyük olması biraz daha iyi gibi duruyor haklısınız.

iPad A16 aşırı büyük değil zaten elde çok zarif duruyor.

Bende Pro Max'den ziyade düz model seviyorum hatta önceki telefonum 12 miniydi ama IPad'a 16'dan pişman olmazsınız keşke 120 Hz olsaydı.

iPad A16 aşırı büyük değil zaten elde çok zarif duruyor.

Bende Pro Max'den ziyade düz model seviyorum hatta önceki telefonum 12 miniydi ama IPad'a 16'dan pişman olmazsınız keşke 120 Hz olsaydı.

Evet az önce iPad Air'e baktım ama 6 taksit ayda 7K bütçemi zorlar o yüzden 11 256 GB alırım gibi gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı