iPad Pro 12, 9" 2020 vs Abra A5 v15.2.1 15, 6" Gaming laptop

Makaleler
2
Daha fazla  
Önümüzde LGS sınavı var, inşallah iyi geçerse sınav şu 3 seçenekten birini almayı düşünüyorum.
1) IPad Pro 12, 9inch(2020 çift kameralı)+ iPad Pro folio kılıf+ Apple pencil+ AirPods
2) Abra A5 V15.2.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook
Şu anda kullandığım PC tüm oynadığım oyunları kaldırıyor ve çok fazla oyun oynamıyorum. Sakın bana kasa önermeyin, kasalara karşı bir antipatim var sevmiyorum kasaları. Asla almam. Sebebi ise taşınılabilirlik sıkıntısı olması. Ev içinde dahi gezinen biriyim ve çok gezen birisiyim. Benim için önemli olan taşınabilirlik ve performansın iyi olması. Üstteki Monster notebook net olarak beni üniversiteye kadar götürür. Belki o zaman bir MacBook Pro alabilirim.
Arada sırada oynadığım oyunlar:
1) Unturned
2) Minecraft
3) LOL
4) CS:GO
5)Ark Survival Evolved (eğer Monster alırsam şu an oynamıyorum.)
6)PUBG (bir ihtimal belki Monster alırsam oynarım)
Hedefim Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi, kazanırsam buraya gelip yazacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir heyecan ile ben de iPad almıştım. Sonra hiçbir işe yaramadığını görünce satmıştım. Diyorsan ki ben film izlerim arada da internete girerim o zaman iPad alabilirsin ama o kadar yükseğine gerek var mı bilemedim. Bana hitap etmedi açıkçası iPad.

Eğer oyun ihtiyacın yoksa. Sırf üniversite ve çizim tasarım tarzı ihtiyacın olacaksa bence direkt Macbook al kafan rahat olsun. 2014 Macbook Pro kullanıyorum hala ilk günkü gibi performansı. Oyun oynamak istediğimde de diski ikiye bölüm Win 10 kuruyorum oynuyorum.

Çünkü artık iyice iddialı olmaya başladılar ipad konusunda Apple.
Ablam aktif olarak Macbook Pro kullanıyor. 2018 model ama bana pek iyi gibi gelmedi Macbook Pro artık hem fiyatları çok yüksek ve 10000 tl verip anca HD Graphics kullanmak istemem.
Ama yeni çıkan Ipados ve Macos çok hoşuma gidiyor dizayn olarak. Ve ayrıca neden windows kuruyorsunuz oyun oynamak için?
Oyun Laptop'u daha mantıklı, diğer 2 seçeneüe gelirsek Apple'da tablet veya MacBook'da o kadar iyi bir oyun performansı yok, oyun için her zaman Windows al ya da iPad Pro ve aksesuarlarını alıp bir de PS4 al.
PS4 var ama çok fazla kullanmıyorum.
Aslında bilgisayarımdaki CPU'nun durmadan hızını düşürme sorunu olmasa pek fazla yeni bilgisayar ihtiyacım olmaz ama sıkıntı var.

Son düzenleme:
Çünkü artık iyice iddialı olmaya başladılar ipad konusunda Apple.
Ablam aktif olarak Macbook Pro kullanıyor. 2018 model ama bana pek iyi gibi gelmedi Macbook Pro artık hem fiyatları çok yüksek ve 10000 tl verip anca HD Graphics kullanmak istemem.
Ama yeni çıkan Ipados ve Macos çok hoşuma gidiyor dizayn olarak. Ve ayrıca neden windows kuruyorsunuz oyun oynamak için?

PS4 var ama çok fazla kullanmıyorum.
Aslında bilgisayarımdaki CPU'nun durmadan hızını düşürme sorunu olmasa pek fazla yeni bilgisayar ihtiyacım olmaz ama sıkıntı var.
Onlar için Hackintosh yapabilirsin. Oyun desteği, optimizasyon, sürücüler Windows'ta daha iyi olduğu için Windows kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı