iPad Pro M3 vs. Galaxy Tab s10 Plus

Anrwqq

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba tablette çizim yapıcağım, soru çözeceğim, kitap ve dizi-film izleyeceğim. Sizce hangisi daha çok işimi görür aslında arkadaşlarımın tabledinde denedim galaxy de çizim yaparken -benim hatam da olabilir- arada ekran kaydı ama ipadde kayma olmadı. telefonum s23 belki bir etkisi olur.

DÜZELTME: İpad Pro M3 değil Apple iPad Air 11"

Son düzenleme:
iPad Pro M3 yok Air var.

Çizim konusunda pencil Pro çok daha iyidir ama S Pen ile de yapabilirsiniz ekosistem önemliyse S10+ alın kalem daha önemliyse Air M3.
hocam ekosistem pek önemli değil kalem zaten appleın sitesinden bedavaya geliyor. Kullanacağım özellikler hangisinde daha güzel ise onu alacağım.

Hocam ekosistem pek önemli değil kalem zaten Apple'ın sitesinden bedavaya geliyor. Kullanacağım özellikler hangisinde daha güzel ise onu alacağım.

İki cihazlada söylediğiniz şeyleri çok rahatlıkla yaparsınız.
S10+ ekran süresi ve ekran konusunda üstünlük kuruyor özellikle film dizi izlerken renk canlılığı siyahların doğruluğu daha iyi ama bunun yanında AMOLED ekranlar uzun süre baktığınızda özellikle düşük parlaklıkta daha çok göz yoruyor, M3 ise performans anlamında ve kalem anlamında daha iyi.

İki cihazlada söylediğiniz şeyleri çok rahatlıkla yaparsınız.
S10+ ekran süresi ve ekran konusunda üstünlük kuruyor özellikle film dizi izlerken renk canlılığı siyahların doğruluğu daha iyi ama bunun yanında AMOLED ekranlar uzun süre baktığınızda özellikle düşük parlaklıkta daha çok göz yoruyor, M3 ise performans anlamında ve kalem anlamında daha iyi.
hocam s10fe çok fiyat farkı var. Fiyatı 13-14 k felan ikisiyle çok farkı var mı? Oyun oynamayacağım için işlemci ve ekran kartı pek yorulcağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı