iPad Pro M4 vs Tab S10 Ultra

Metin_Bayraktar

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, bu iki tablet arasında kaldım. Oyun PUBG filan oynayacağım film izleyeceğim genelde oyun ağırlıklı olurve ders de olacak hafıza olarak 1 TB almayı düşünüyorum ve büyük bataryalı olması gerekiyor çünkü sık kullanacağım önerilerinizi bekliyorum fazla iPad taraftarı değilim genellikle hep Android kullandım.

M4’lü iPad, uzun vadede daha verimli ve stabil olabilir. Grafik ve işlem gücü açısından M4 biraz önde ama Android tarafında özgürlük ve fiyat/performans istiyorsan Tab S10 Plus daha mantıklı. Ek olarak Tab S9 Plus kullanıcısı olarak, Ultra modelini oyun için gereksiz buluyorum, Plus modeli zaten yeterince büyük ve işini fazlasıyla görür.

Tamam cevabınız için teşekkürler
M4’lü iPad, uzun vadede daha verimli ve stabil olabilir. Grafik ve işlem gücü açısından M4 biraz önde ama Android tarafında özgürlük ve fiyat/performans istiyorsan Tab S10 Plus daha mantıklı. Ek olarak Tab S9 Plus kullanıcısı olarak, Ultra modelini oyun için gereksiz buluyorum, Plus modeli zaten yeterince büyük ve işini fazlasıyla görür.

Peki 25 ultra beklenir mi

Ben Ipad Pro M4 kullanıyorum. Sadece cihaza özel procreate uygulaması var bir defa ücret verip satın alıyorsunuz. Harika çizimler yapılıyor şahsen.

Peki 25 ultra beklenir mi
Tab S11 serisi demek istediyseniz beklenmez. Güçlü bir tablet istiyorsanız zaten bunlar artık son modeller. Tab S9 Plus tabletim ile PUPG'de Ultra 120 FPS sabit alıyorum. Yine telefonum iPhone 15 PM o da aynı Ultra 120 FPS sabit. İkisi arasında kalite farkı bile yok gibi hatta tabletten daha rahat oynanılıyor. Bu modellerde artık en güçlüsünü alayım derdine özel sebepler yoksa gerek olmadığını düşünüyorum.

Eğer almadıysanız oyun için asla Samsung tablet almayın, bende hem iPad Pro M2 var, hem de Galaxy Tab S9 var, ilk başlar da çok anlayamamıştım fakat Android de jiroskop gecikmesi oluyor ve de Samsung tabletler enine geniş olduğu için jiroskop çevirmesi daha zor oluyor.

Eğer almadıysanız oyun için asla Samsung tablet almayın, bende hem iPad Pro M.2 var, hem de Galaxy Tab S9 var, ilk başlar da çok anlayamamıştım fakat Android de jiroskop gecikmesi oluyor ve de Samsung tabletler enine geniş olduğu için jiroskop çevirmesi daha zor oluyor.

Kalem konusunda nasıl peki ikisi sizce Samsung daha hızlı diyorlardı.

Bu kıyaslamada panel haricinde M4 Pro gerçekten çok daha iyi bir seçim olacaktır ancak iki cihazda biraz gereksiz güçlü kalacak anlattığınız seneryolar için hatta eğer bulabilirseniz klavye fare desteğinden dolayı iPadOS 16'larda kalan bir M2 iPad Pro almanız Pubg oyunu için daha sağlıklı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı