iPad varken MacBook'a gerek var mı?

372121

Kilopat
Şu anda pek iyi bir laptopum yok ama işimi görüyor. IPad'im var ve yeni telefon alacağım. Maddiyati duzeltince laptop veya MacBook alacagim. iPad varken MacBook almak mantikli mi? Ömründe bir kez de olsa kesinlikle kullanmalısın diyen var, internette ama az cok oyun da oynayan birisiyim. Eski laptopum şu anda işimi görüyor ama ilerleyen zamanlarda gormeyecektir. MacBook mu alayım, yoksa Gaming laptop mu? Siz olsanız hangisini alırdınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda pek iyi bir laptopum yok ama işimi görüyor. IPad'im var ve yeni telefon alacağım. Maddiyati duzeltince laptop veya MacBook alacagim. iPad varken MacBook almak mantikli mi? Ömründe bir kez de olsa kesinlikle kullanmalısın diyen var, internette ama az cok oyun da oynayan birisiyim. Eski laptopum şu anda işimi görüyor ama ilerleyen zamanlarda gormeyecektir. MacBook mu alayım, yoksa Gaming laptop mu? Siz olsanız hangisini alırdınız?

Eğer ki şimdi kullandığınız laptop ta Windows kurulu ise macbooka geçince bayağı zorlanırsınız fakat oyun da oynuyorsanız tavsiyem tabii ki de Gaming laptoptur.

Oyun oynamiyorsaniz MacBook alin (m serisi islemcili olsun muhakkak) ozellikle iPad ile kullanmasi cok zevkli oluyor. IPad'i ikinci ekran yapabiliyorsunuz. Elinizdeki iPad modeli nedir?

Ya tek sıkıntı oyun oyun kafamı karıştırıyor.
Bir yanım MacBook çok istiyor diğer yanım oyun da olmalı diyor.
Eğer ki şimdi kullandığınız laptop ta Windows kurulu ise macbooka geçince bayağı zorlanırsınız fakat oyun da oynuyorsanız tavsiyem tabii ki de Gaming laptoptur.

Windows 11 kurulu oyunda oynuyorum ama sanki laptopum bana yetebilir diye düşünüyorum.

Guncel sayilabilecek bir cihaz. MacBook ile kullanmasi zevkli olacaktir. Sizin seciminizi belirleyecek olan oyun olacaktir. LoL tarzi oyunlari MacBook'da da oynayabilirsiniz ama diger rekabetci ve AAA oyunlarda sorun yaratir.

Ben Windows'dan MacBook'a gectigimde 1 haftada tamamiyle alistim. Teknoloji cahili birisi degilse arkadas alisir rahatlikla. Apple urunleri son kullaniciyi rahat ettirmek icin yapiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı