iPad vs Android tablet: Eğitim için hangisi daha iyi?

ssafa

Picopat
Merhaba, ben derslere ve sınavlara çalışmak için tablet almak istiyorum. Çoğu arkadaşımda tablet var ve iPad A16'ya aşırı yükseldim ama Apple Pencil (USB-C) 3400 TL ve not uygulamalarına da para vermem gerektiği söyleniyor. Kılıf ve şarj aletiyle 20K'yı buluyor. Android bir Tab...

Merhaba, ben derslere ve sınavlara çalışmak için tablet almak istiyorum. Çoğu arkadaşımda tablet var ve iPad A16'ya aşırı yükseldim ama Apple Pencil (USB-C) 3400 TL ve not uygulamalarına da para vermem gerektiği söyleniyor. Kılıf ve şarj aletiyle 20K'yı buluyor. Android bir Tab...

Orijinal kalem almanıza gerek yok biraz araştırma ile muadil güzel bir kalem bakabilirsiniz, ücretli ve ücretsiz uygulamalar mevcut.

Orijinal kalem almanıza gerek yok biraz araştırma ile muadil güzel bir kalem bakabilirsiniz, ücretli ve ücretsiz uygulamalar mevcut.

Hocam daha yeniyim burada yanlışlıkla entera bastım direkt yayınladı geride alamadım yazıyı. Telefonum ve kulaklığım Samsung marka. O yüzden tam karar veremedim. Uzun kullanmak istiyorum cihazı 5-6 yıl gibi fakat S9 serisini o kadar kullanablir miyim bilmiyorum. IPad'e daha cok ısındım gibi ama S9 da ekranı olsun ekosistemi olsun arada kaldım. Kalem cok sıkıntı değil.

Hocam daha yeniyim burada yanlışlıkla entera bastım direkt yayınladı geride alamadım yazıyı. Telefonum ve kulaklığım Samsung marka. O yüzden tam karar veremedim. Uzun kullanmak istiyorum cihazı 5-6 yıl gibi fakat S9 serisini o kadar kullanabilir miyim bilmiyorum. IPad'e daha cok ısındım gibi ama S9 da ekranı olsun ekosistemi olsun arada kaldım. Kalem cok sıkıntı değil.

Alabiliyorsanız S9 serisinden FE yerine düz S9 öneririm elbette ekosistem Samsung ise Samsung bir cihaz daha iyi olur maksimum bütçe neyse ona göre bir öneri yapabilirim Samsung tarafından.

Alabiliyorsanız S9 serisinden FE yerine düz S9 öneririm elbette ekosistem Samsung ise Samsung bir cihaz daha iyi olur maksimum bütçe neyse ona göre bir öneri yapabilirim Samsung tarafından.

Bütçe tam S9'a yetiyor ama sadece not yazmak YouTube'a bakmak için o bütçelere çıkasım gelmiyor bir yandan da. Param boşa gidecekmiş gibi hissediyorum. Hem iPad'i hem daha uzun kullanabilirim satarsam da 2. eli de iyi gibime geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı