iPhone 11 2030 yılında hala alınabilir mi?

Sizce iPhone 11'i 2030 yılında hala alınabilir mi? Bu kadar çok konusu açılan bir telefon daha önce görmemiştim. Merakımdan soruyorum; 2030 yılında iPhone 11'i nerede görüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce iPhone 11'i 2030 yılında hala alınabilir mi? Bu kadar çok konusu açılan bir telefon daha önce görmemiştim. Merakımdan soruyorum; 2030 yılında iPhone 11'i nerede görüyorsunuz?

Sonraki sene bile vazgeçilmesi gerekilen telefondur. Günümüz şartlarına yeterli gelmeyecektir, iPhone 6-7 gibi olacaktır.

Yeni çıkan orta segment Android'lerden iyi bir durumda olacak minik dostlarım benim.
2030da çıkan orta segment telefonlardan iyi mi olacak?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni çıkan orta segment Android'lerden iyi bir durumda olacak minik dostlarım benim.
"Android" diyerek kıyaslama yapmandan belli gram anlamadığın.

Şimdinin iPhone 5S'i gibi olur muhtemelen.

Şu anki orta segmentlerden bile kötü diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir orta bütçe telefonu olan A55 ile karşılaştır kim alıyor bakalım. Hatta istersen S22 de bir orta bütçe telefonu. Onunla da karşılaştırabilirsin. Hadi hep Smasung gittik, Honor 200 ile de karşılaştırabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı