2024 yılında iPhone 11 alınır mı?

Kont Turya

Picopat
Daha fazla  
Merhaba kullandığım cihaz eskidiği için yeni telefon almaya karar verdim. Bütçeme uygun iPhone 11 almayı düşünüyorum.

İş yerinde telefon kullanamıyorum. İş çıkışı ve hafta sonları ancak kullanabiliyorum. iPhone 11 eskidi ancak telefona fazla vakit ayıramadığım için yeterli olur diye düşünüyorum. Sizce hala alınabilir mi?

Android telefon önermeyin.

Neden alınmaz söyle bakalım diyebilecegin tek şey güncelleme büyük ihtimalle.
dostum o fiyat o telefona verilmez kamerası ve güvenliğinden başka yararı yok benim işime yaramıyor çünkü play store ve ya google dan androide daha çok destek var ben iphone kötü demiyorum iphone androidden iyi de demiyorum 12 13 14 olur ama 11 olmaz.

Neden alınmaz söyle bakalım diyebilecegin tek şey güncelleme büyük ihtimalle.
Hocam ben de Apple kullanıyorum ama neden alınır peki? 2019'da çıkmış ve iOS'ta güncelleme bana göre cihazın ömrünü belirliyor. iOS 18 alacak ama 19 muamma.

Dostum o fiyat o telefona verilmez kamerası ve güvenliğinden başka yararı yok benim işime yaramıyor çünkü Play Store veya Google'dan Android'e daha çok destek var ben iPhone kötü demiyorum iPhone Android'den iyi de demiyorum 12 13 14 olur ama 11 olmaz.

Hocam ben 13 kullanıyorum Android'den geçtim ve çok fark yarattı her açıdan iyi gibi fiyata bir şey diyemem ama bence tercih edilebilir.

Merhaba kullandığım cihaz eskidiği için yeni telefon almaya karar verdim. Bütçeme uygun iPhone 11 almayı düşünüyorum.

İş yerinde telefon kullanamıyorum. İş çıkışı ve hafta sonları ancak kullanabiliyorum. iPhone 11 eskidi ancak telefona fazla vakit ayıramadığım için yeterli olur diye düşünüyorum. Sizce hala alınabilir mi?

Android telefon önermeyin.

Minimum 13 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı