2024 yılında iPhone 11 alınır mı?

Kont Turya

Picopat
Daha fazla  
Merhaba kullandığım cihaz eskidiği için yeni telefon almaya karar verdim. Bütçeme uygun iPhone 11 almayı düşünüyorum.

İş yerinde telefon kullanamıyorum. İş çıkışı ve hafta sonları ancak kullanabiliyorum. iPhone 11 eskidi ancak telefona fazla vakit ayıramadığım için yeterli olur diye düşünüyorum. Sizce hala alınabilir mi?

Android telefon önermeyin.

Merhaba kullandığım cihaz eskidiği için yeni telefon almaya karar verdim. Bütçeme uygun iPhone 11 almayı düşünüyorum.

İş yerinde telefon kullanamıyorum. İş çıkışı ve hafta sonları ancak kullanabiliyorum. iPhone 11 eskidi ancak telefona fazla vakit ayıramadığım için yeterli olur diye düşünüyorum. Sizce hala alınabilir mi?

Alma aldırma

Hocam kesinlikle alınmaz Android istemiyorsanız yurt dışı iPhone modellere yönelebilirsiniz ama Android daha iyi olacaktır.

iPhone alınacaksa en azından 13 ve üzeri alınmalı. 11 eskidi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı