iPhone 11 22.000 TL

Apple gibi büyük firmalarda şirket hafızası vardır. Tek bir isme bu kadar bağlı kalınmaz. İnsanlar Steve Jobs'ın vefatını da çok abartıyor. Hat sorunu olan iPhone 4ler, boyası dökülen iPhone 3leri unutmadık.

Henüz ayrılmadı sanırım. Hala adı yönetimde var Apple Yönetimi - Jonathan Ive

Bu arada haber fake. Yarın tanıtıldığında herkes bu telefonun böyle olmayacağını görecek. Ve 22 bin değil 12-13 civarına çıkar en pahalı modeli.
Şu an en pahalı model 14.000 TL. Pek sanmıyorum o paraya çıkacağını.

 
Screenshot_20190909-202348_1.jpg
 
ABD'deki insanlar için 1000 dolar telefona vermek fazla. Bir röportajda çoğu 1000 dolara telefon almam demiş. Zaten Apple'in pahalı olduğunu kendi markaları olmasına rağmen kendileri de söylüyor, kabul ediyor.
 
@dogant e tabii ki:) Tamam cihazın fiyatı sabit duruyor zaten ama bizde dolar sabit durmuyorki arkadaş:) Apple pahallı bir cihazdı, hala öyle ve ileride de öyle olacak zaten. Sen ister al ister alma ama sonuçta alan birileri var:) İsrail'i nasıl Fanta'ları lavaboya dökerek yıkamazsan, Apple'ı da bu fiyata almam diyerek kimse yıkamaz zaten:)
 
Fotoğraf ve Video kaydı alan biri olarak telefonun kameralarını çok başarılı buldum. 3 Farklı lense sahip olmak gayet iyi. Fiyatı ise 13 000 TL sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı