IPhone 11, 5 sene daha dayanır mı?

Kardeşim, sence 6s'i kullananlar şuan telefondan memnun mu?
Hiç bilmiyorum ki. Ben 25 yaşındayım, 11 senedir Nokia Asha 302 kullanıyorum. İlk defa akıllı telefon alacağım, 5-10 sene götürsün istiyorum (tabi mümkünse bu). Iphone 11 benim bütçemi çok zorlayacak ama 5 sene kullanacaksam senesi 5 bin liraya falan geliyor. Çok da pahalı değil gibi.

Iphone 11 benim bütçemi çok zorlayacak ama 5 sene kullanacaksam senesi 5 bin liraya falan geliyor. Çok da pahalı değil gibi.
Bütçenizi çok zorlayacaksa hiç almanızı önermiyorum hocam; tatlısından bir Android daha çok yakışır.
İlk defa akıllı telefon alacağım, 5-10 sene götürsün istiyorum
Hem bütçenizi zorlamayarak hem de uzun ömürlü olmasını istiyorsanız dediğim kesinlikle iPhone 11'e değmez, güzel bir Android alarak da uzun süre işinizi görebilirsiniz. Samsung'un orta-üst modellerine bakabilirsiniz. S serisinden bir model bakılabilir hocam.

Hiç bilmiyorum ki. Ben 25 yaşındayım, 11 senedir Nokia asha 302 kullanıyorum. İlk defa akıllı telefon alacağım, 5-10 sene götürsün istiyorum (tabii mümkünse bu). iPhone 11 benim bütçemi çok zorlayacak ama 5 sene kullanacaksam senesi 5 bin liraya falan geliyor. Çok da pahalı değil gibi.

Hocam bütçeniz azsa Apple'a bulaşmayın aynı fiyata Xiaomi 13t var ekranı 120 Hz ve daha birçok harika özellikleri var iPhone 13-14-15 almayacaksaniz almayın bu telefon rahat 7-8 yıl götürür.

Hiç bilmiyorum ki. Ben 25 yaşındayım, 11 senedir Nokia Asha 302 kullanıyorum. İlk defa akıllı telefon alacağım, 5-10 sene götürsün istiyorum (tabi mümkünse bu). Iphone 11 benim bütçemi çok zorlayacak ama 5 sene kullanacaksam senesi 5 bin liraya falan geliyor. Çok da pahalı değil gibi.
Hocam paranız varsa üst model Iphonelara yada Samsung cihazlara yönelin. Ben Samsung'dan yanayım, en azından S23, S24(çıkacak) alırsanız hem fiyatı Iphonelara göre daha uygun hem de güncelleme desteği uzun olduğu için sizi 5 yıl idare eder.

Bence 5 yıl bir iPhone için normal bir süre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı