iPhone 11 bomboş telefon, aynı bütçede S21 FE tercih edilmeli, S21FE alıp artan paraya mekanik klavye alabilirsiniz harika bir şey.
Tek problemi şarj S21FE telefonunda batarya işlemci kamera günlük kullanıcı için asla pişman etmez, günde 2. şarjı istiyor yoğun kullanımda o sıkıntı. Onu da 60 Hz ile çözebilirsiniz zaten iPhone 11'e razı olan adam S21FE'ye nimet gözüyle bakar.
"Bomboş" biraz hakaret gibi olmuş hocam. Günlük kullanımda ve fotoğrafçılıkta hala iyi telefon. Dediğiniz gibi yine de S21 FE çok daha mantıklı.
Bu arada iPhone 11 uygulama desteği vs. ile 5 sene götürür diyorum ben.
Ablam almıştı haberim yokken hayatta aldırmazdım yoksa. iPhone fiyatları Türkiye'de çok uçuk o yüzden, zengin değilseniz yani bütçeyi umursamadan almıyorsanız iPhone tercih etmek saçma.
Yurt dışında iPhone 14'ün rakibi S23 iken burada iPhone 13 rakibi S23 Plus o kadar fark var.
Ablam almıştı haberim yokken hayatta aldırmazdım yoksa. iPhone fiyatları Türkiye'de çok uçuk o yüzden, zengin değilseniz yani bütçeyi umursamadan almıyorsanız iPhone tercih etmek saçma.
Hocam şu kadın milletinde de hafif gösteriş merakı var ne yalan söyleyeyim. Benim kardeşim de katlanabilir telefon düşkünü mesela. Zflip 5 fiyatına S23 Ultra alınır, her anlamda daha iyi diyorum, telefonun katlandığını söylüyor. Zevkler ve renkler tabii. Kimseye karışmam ben bu konuda.
Yerinizde olsam zorla S23 Ultra aldırırdım
Yapacak bir şey yok maalesef her ürünün kendi kullanıcılar var.
Soru başlıktaki gibi. Kaç sene götürür bizi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.