iPhone 11 64 GB yeterli mi?

snowshade35

Kilopat
Katılım
25 Aralık 2016
Mesajlar
151
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,
Şu anki telefonum Samsung Note 5 32 GB. Yakın zamanda S20 Plus almayı düşünüyordum. Ama baktım iPhone 11'de 8 bin TL, S20 Plus'ta 8 bin TL. Sonra kendi kendime dedim ki neden iPhone almıyorum. 8 bin TL iPhone 11 fiyat bandındaki telefonlara baktıgımda hepsi 64 GB. Genelde çok oyun oynayan birisi değilim. Telefonumda 3 tane oyun var sadece şu an. Ama iPhone 11 alırsam uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum. Sizce 64 GB bana yeterli mi? Yoksa 128 GB modelini mi tercih etmeliyim?
 
İphone 11 daha çok İphone XR'ın yenilenmiş versiyonu. İsmi daha düşürülmüş gibi değilde, insanların uygun fiyata İphone almasını düşündürmek için yapılmış. Asıl İphone 11, Pro ve Pro Max versiyonudur. Ben olsam S20 Plus alırdım.
 
Bu sorunun net cevabı tamamen sizde hocam. 3 oyun pek bir şey değil, telefonda fotoğraf ve video depolamayacaksanız yeterli olur diye düşünüyorum. Şu anki telefonunuzda da depolama kullanımlarınızı gözden geçirin. Karar vermenize yardımcı olacaktır.
 
64 GB modelini kullanan biri olarak 128 alma imkânın varsa mutlaka 128 GB almalısın. Resimler ve videolar oldukça yer kaplıyor özellikle 4K videolar.
 
8k bütçeniz varsa en az 128 GB'lık bir telefon alın hocam.
 
64 idare eder ama çok gezen ya da video çeken biriyseniz fotoğraf ve videolar çok yer kaplar hele ki iPhone'ların video ve fotoğraf kalitesi ve çözünürlüğünü düşünürsek bence 128 alın.
 
Asıl yer kaplayan oyunlar veya uygulamalardan ziyade çektiğiniz fotoğraf ve videolar olacak. Arkadaşların da söylediği gibi çok gezen ve fotoğraf, video çekmeyi seven biriyseniz yeterli olmayabilir. Sık sık bilgisayarınıza veya Cloud'a yedekleme yapmak durumunda kalabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı