iPhone 11 alınabilecek bir telefon mu?

Ben ille de iPhone olsun diyen biriyim ama 11 konusunda gerçekten IPS ekran bana çok kötü geliyor ki öyle de onun dışında 12'de tasarım değişti ceramic Shield işlemci vb. geldi ama yani o yüzden 11 alacağıma Android bir telefon alırım daha iyi ha ben birkaç ay biraz daha biriktirir 13 alırım o ayrı konu.
 
Bugün arkadaşım sordu, işe girdi ve 3 seçenek sundu. Motor, telefon, bilgisayar ve telefon. Şimdilik daha mantıklı geldi o da uzun süredir 11 almak istiyor, ama bildiğim kadarı ile 11 artık iyi bir model değil, size sormak istedim.

Arkadaşın gibi bende kararsız kalmıştım iPhone 8 Plus kullanıyorum mağazalara gittiğimde IPhone'leri inceledim baktım ve dedim ki kendime "kendi telefonum benim ihtiyaçlarımı karşılıyor" diyip kendime bir Gaming laptop aldım iyi ki almışım seçim tamamen arkadaşına kalmış 3 seçenek kısmında hayatta neden zevk alacaksa düşünüp onu seçsin ve dedikleri gibi iPhone 11 o kadar büyütülecek bir şey değil.
 
Hocam karıştırdım, düzenledim zaten mesajı.
Hocam X'den sonra nasıl gelişmedi ya. Kalkıp da teleskop misali yakınlaştırarak Uzay'ın derinliklerine kadar gitme gibi bir arzunuz yoksa gelişti baya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı