iPhone 16 yerine alınabilecek telefon önerisi

Bütçe
70000
Evet hocam. Konu sahibi arkadaş 120Hz dışındaki farkları saymamı istediği için onu yazmadım. 15 Pro ile 16'nın her özelliği noktası noktasına aynı olsun zaten o tazeleme hızı devreye girdiği an Pro serileri 5-0 önde başlıyor :)

Rica ederim hocam. 16 Pro'nun daha çekici gelmesi de normal elbette 😄 14 Pro'dan 15 Pro'ya geçerken neredeyse hiçbir donanımsal zıplama olmazken 15 Pro'dan 16 Pro'ya daha önemli yenilikler geldi. Bu sebepten 16 Pro almak uzun süre kullanacaksanız da daha iyi yatırım olacaktır tavsiyem 256GB alın en az.
icloud 1tb almayi dusunuyordum 128gb alip. o sistem nasil calisiyor? bazi yerlerde cok yavas upload yaptigi soyleniyor dogru mu?

iCloud 1TB almayi dusunuyordum 128 GB alip. O sistem nasıl calisiyor? Bazi yerlerde cok yavas upload yaptigi soyleniyor dogru mu?

Hayır hocam. Normal internet hızınız başka yerlerde kaç upload alıyorsa iCloud üzerinde de aynı hızı alıyor. 128 GB alıp iCloud almak elbette mantıklı. Ben de 128 GB kullanıyorum ek olarak 200 GB iCloud depolama alanım var. Ancak arada çok fiyat farkı olmadığı için bugün alıyor olsam 256 GB alırdım.

Hayır hocam. Normal internet hızınız başka yerlerde kaç upload alıyorsa iCloud üzerinde de aynı hızı alıyor. 128 GB alıp iCloud almak elbette mantıklı. Ben de 128 GB kullanıyorum ek olarak 200 GB iCloud depolama alanım var. Ancak arada çok fiyat farkı olmadığı için bugün alıyor olsam 256 GB alırdım.
Ilk defa iphone alicam. Dosya boyutlari android gibi mi? 128GB Hafiza telefon kullaniyorum ve 70 GB bos alan vardir telefonumda. Video cok olmasa da cok fazla fotograf var.

Ilk defa iPhone alacağım. Dosya boyutlari Android gibi mi? 128 GB Hafiza telefon kullanıyorum ve 70 GB bos alan vardir telefonumda. Video cok olmasa da cok fazla fotograf var.

Evet hocam. RAW özelliğini açarsanız daha kaliteli fotoğraf çeker ama daha büyük alan tutar, ProRes video da aynı şekilde depolamayı su gibi içer. Ama bu tarz video ve fotoğraf da çekmelisin 4K120FPS, 4K60FPS video da çekmelisin ama bunları yaparsan alan hızlı dolar dediğim gibi. Android'deki gibi sistem. iCloud abonesi olursan tüm fotoğraflar ve videoları zaten oraya yüklüyor rahat edersiniz yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı