iPhone 11 alınır mı?

Morphia

Hectopat
Yer
Ohio
Selamlar,

Kur her geçen gün artıyor, daha 1 ay önce baktığım 11’in ikinci el fiyatı 5000-6000 aralığında gezerken şu anda 9000 ₺ olması şaşırttı. Cihazı gerçekten çok istiyorum, nedenlerinden biri hem tasarımı hem kamerası. Çekim yapmaya bayıldığım için 11 istiyorum üstelik. Ama cihazı sıfır alma imkanım yok, aslında sıfır almak daha mantıklı ama 9k’ya 128, 256GB hafızalı telefon bulma şansım da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Kur her geçen gün artıyor, daha 1 ay önce baktığım 11'in ikinci el fiyatı 5000-6000 aralığında gezerken şu anda 9000 ₺ olması şaşırttı. Cihazı gerçekten çok istiyorum, nedenlerinden biri hem tasarımı hem kamerası. Çekim yapmaya bayıldığım için 11 istiyorum üstelik. Ama cihazı sıfır alma imkanım yok, aslında sıfır almak daha mantıklı ama 9K'ya 128, 256 GB hafızalı telefon bulma şansım da var.

Onun yerine mi 11 veya Samsung'un amiral gemilerinden birisini al illaki Apple istiyorsan iPhone 12 al ekranı OLED iPhone 11'in ekranı fiyatına göre berbat ötesi hem IPS hem de 1080p bile değil.

Selamlar,

Kur her geçen gün artıyor, daha 1 ay önce baktığım 11'in ikinci el fiyatı 5000-6000 aralığında gezerken şu anda 9000 ₺ olması şaşırttı. Cihazı gerçekten çok istiyorum, nedenlerinden biri hem tasarımı hem kamerası. Çekim yapmaya bayıldığım için 11 istiyorum üstelik. Ama cihazı sıfır alma imkanım yok, aslında sıfır almak daha mantıklı ama 9K'ya 128, 256 GB hafızalı telefon bulma şansım da var.

Mi 11 çok pahalı diyorsan S20 FE al Snapdragon 865'li olan modelini al performans olarak iPhone 11'den eksiği yok iki cihazıda üzün süreler kullanırsın.

Görünen köy kılavuz istemez, ileri de Apple tekrar fiyat yapılandırmasına gideceği çok belli. 9000 civarına ilan koyanların satma ihtimali çok yüksek değil fakat 7800-8600 arası temiz cihazlar bulursun iPhone 11'de. İlle de İphone olsun diyorsanız mecbur parayı basıp alacaksınız. Eğer iPhone takıntınız yoksa emsalleri Android tarafında vardır mutlaka.

İphone 12 ikinci el fiyatları 10 bin TL üzerine çıkmamış olsaydı 12 önerirdim fakat 9 bin TL'ye bulman çok zor. Ayrıca şu İphone 11'in ekranı kötü leş diyenlerden ben bıktım ama onlar bunu söylemekten bıkmadılar. Ekranından yana bir kuşkunuz olursa kullanan birinden ya da mağazadan test ederek bakın, ozaman kendiniz anlamış olursunuz ekranı kötü mü değil mi. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı