iPhone 11 alınır mı?

Bence bin lira daha verin iPhone 12 mini alın.

Link atabilir misin? 14.5 fiyata iPhone 11 buldum o fiyatta 12 mini var mı?

Tam olarak beklentiniz nedir? Artıları ve eksilerine göre değerlendirelim, beklentiniz nedir?
Mesela çok medya kullanıcıysanız, yani film, YouTube videoları vs. o ekran size yaramaz. Kamerası fena değil, ama bir 12 veya 13 kamerası kadar değil. A13 bionic çip güçlü bir işlemcidir, işlemciden yana da sizi üzmez. Bana göre iPhone 11'in ekranı o ekran olmamalıydı. Genel olarak yorumum budur. Android kamerası ile iOS kamerasını bir tutmayın bu arada. iPhone 4 kamerası bile şu an 5000-6000 TL'lik kameralardan daha iyidir, buna emin olabilirsiniz.

Dizi çok izlemiyorum telefondan ama YouTube'dan video falan izlerim, aktif olarak sosyal medya kullanıyorum kamera olayı benim için çok önemli değil ben güçlü uzun ömürlü bir şey istiyorum.

iPhone 11, bir aralar fiyat performans bir ürünken şu anda bu özellikten çıkmış olup, bu ürün bile performansının üzerinde bir fiyat ve satın alınamayacak hale gelmiştir. Lâkin, bi' iPhone ürünü alacak isem şu anda alacağım tek seri yine iPhone 11 serisidir. iPhone 11 üstü modellerin, fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünürsek, yine bu dönemde alınabilecek en iyi fiyat performans ürünlerinden biridir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı