iPhone 11 alınır mı?

Mi alacağına hiç alma daha iyi. Mi'den memnun olan hiç kimse duymadım ayrıca çoğu modelinin kamerası çöp.

Hocam bence iyi abartmışsınız ben POCO X3 Pro kullanıyorum bu bu kadar iyi ise mi 11'ler havalardadır.
Zaten bence iPhone gerçekten alınmaz babamda düşünüyor ikna edemiyorum yani cihaz güzel hakkını yemeyelim ekstra olarak bunca yıldır LCD ekrana baktınız iPhone 12 OLED'e geçti hemen en iyi o oldu ya abartmayın bu iPhone 2 veya 3 kameraya geçince herkesin 100 arka kameralı iPhone yapması gibi bir şey. Lütfen saçma saçma şeylerle insanların aklını çelmeyin.
Ha tabii ki de OLED veya iPhone 12'nin ekranı harika renkler falan çok canlı ve güzel ona lafım yok.
Yani işte yukarı da belirttiğim gibi, eğer kişisel tercihleri arasında OLED ekran önemli ise bütçesini arttırması gerekli ya da Android tarafında bir cihaz seçmesi gerekli. XS, 11'e göre daha Premium bir cihaz ama aşırı eskidiği için o fiyatlar verilmez. Konuyu açan arkadaş 6.7 inch OLED bir telefon kullanmadıysa, iPhone 11'in IPS LCD ekranı olmasını fark etmesi pek mümkün değil.

Ya hocam anlayamadım bu OLED takıntısı ne ya OLED ekranlar AMOLED ekranlar gördüm ama bence POCO X3 Pro'daki LCD ekranda iş görüyor İzmir'de 36-37 derece havada güneşin anlında ekranı rahat rahat görüyorum arkadaşım aldı 11 oda hiiç problem etmedi güneşten.
Kamera iyi deyip duruyorsunuz da olan şeyleri de görmüyorsunuz.

IPhone'da video çekerken video kesilmeden ön arka kamera geçişi bile yapılmıyor. Kalkıp kamera için ayfooon diyorsunuz. 🎭🌹🤌🏼

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam haklısınız ama gereksiz IPhone'u öldürmüşsünüz lensler arası en iyi geçen telefon bence iPhone tabii ki S21 de iyi ama fark edersenizki lens değiştikçe görüntü donuyor ve kötüleşiyor yani zaten bir telefonda bence(sürekli olarak) kullanılmayacak şey 100X Zoom gibi kavramlar Huawei'in çıkarrığı furyaya dahil oldu bütün markalar.
Az önce Full Android'i övüp burada IPhone'u savunuyorum ama amacım öldürmek değil tarafsız olmak.

Son düzenleme:
Ha tabii ki de OLED veya iPhone 12'nin ekranı harika renkler falan çok canlı ve güzel ona lafım yok.
Ya hocam anlayamadım bu OLED takıntısı ne ya OLED ekranlar AMOLED ekranlar gördüm ama bence POCO X3 Pro'daki LCD ekranda iş görüyor İzmir'de 36-37 derece havada güneşin anlında ekranı rahat rahat görüyorum arkadaşım aldı 11 oda hiiç problem etmedi güneşten.
Hocam AMOLED takıntısından ziyade durumu şöyle anlatabilirim, şimdi İphone 11'den önce Android tarafında AMOLED ekran kullananlar için İphone 11'in ekranı ve çerçeve oranı doğal olarak kötü gelebiliyor buna kesinlikle bir şey diyemeyiz fakat İphone 11'in ekranı da çok kalitesiz değil. Bu kısımda kişisel tercihler ve kişisel ihtiyaçlar konuştuğu için pek bir şey söylemek mümkün değil.

Ben kendimden örnek vereyim, ev içinde 65 inch OLED bir TV kullandığım için AMOLED ekranlı bir telefon benim için ön planda olan özellik değil. Bazı arkadaşlar film ve videoları da telefondan seyrettiği için bu duruma biraz önem verebiliyorlar.

Hocam haklısınız ama gereksiz IPhone'u öldürmüşsünüz lensler arası en iyi geçen telefon bence iPhone tabii ki S21 de iyi ama fark edersenizki lens değiştikçe görüntü donuyor ve kötüleşiyor yani zaten bir telefonda bence(sürekli olarak) kullanılmayacak şey 100X Zoom gibi kavramlar Huawei'in çıkarrığı furyaya dahil oldu bütün markalar.
Az önce Full Android'i övüp burada IPhone'u savunuyorum ama amacım öldürmek değil tarafsız olmak.

Ustam, zoom konusunda size katılıyorum ancak normal çekimde de rakip yanında kötü durmakta... :)

Kıyaslama imkanınız olursa bakmanızı tavsiye ederim. Zira, ben yukarıda belirttiğim gibi deneyimimi paylaştım.

Sevgilerle. 🌹

Alınması mantıklı değil bence. Onun yerine Xiaomi Note 10 Pro veya Snapdragon işlemcili bir S20 veya S21 alabilirsin. Ama illaki Apple olsun diyorsan iPhone 12 veya ekran boyutu birazcık küçük olsun diyorsan (mini kadar olmasa da gayet iyi bir boyutta bence) ve benim de kullandığım iPhone 11 Pro alabilirsin.

Alınması mantıklı değil bence. Onun yerine Xiaomi Note 10 Pro veya Snapdragon işlemcili bir S20 veya S21 alabilirsin. Ama illaki Apple olsun diyorsan iPhone 12 veya ekran boyutu birazcık küçük olsun diyorsan (mini kadar olmasa da gayet iyi bir boyutta bence) ve benim de kullandığım iPhone 11 Pro alabilirsin.

Hocam oda artık mantıklı değil bugünkü indirimden sonra hatta 11 bile mantıklı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı