Forumdaş
Centipat
O zaman bekle SE 3 çıkacak.Android bi' cihaz almak istemiyorum.
O zaman bekle SE 3 çıkacak.Android bi' cihaz almak istemiyorum.
Bence Android düşmanlığını bir kenara bırakıp S21 FE almalısın.Android bir cihaz almak istemiyorum.
Arkadaş Android düşmanı olduğu için S9 Plus kullanıyor sanırımBence Android düşmanlığını bir kenara bırakıp S21 FE almalısın.
Peki madem değil. Neden çok çok daha iyi olmasına rağmen İPS LCD 720p ekrana sahip bir İphone alıyor?Arkadaş Android düşmanı olduğu için S9 Plus kullanıyor sanırım.
Android kullandığı için tekrar Android satın almak istemediğini ve IOS'a geçmek istediğini belirtmiş ve ekran gibi detaylar onun için önemli olmayabilir. Arkadaş Android kullanmak istemediği halde hala Android öneriyorsunuz. Söylediğiniz şeyler yanlış veya mantıksız demiyorum sadece birisinin aklındaki fikri veya isteğini değiştirmeye çalışmanız bence doğru değil istemediğini belirtmiş zaten zorlamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Bana kalırsa yeni telefon almasına bile gerek yok.Peki madem değil. Neden çok çok daha iyi olmasına rağmen IPS LCD 720p ekrana sahip bir iPhone alıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.