iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
15000
Ben kullanıyorum şahsen memnunum ama Android'e geçmek istiyorum yani iPhone 11 de de sıfır kalmadı yenilenmiş almak da pek mantıklı değil.
Parçalar yenileme servisinde değiştiği için ayarlardan hangi parçaların değiştiğini göremiyorsun.
Beldede sadece batarya vb. değişti gibi yazsa da yine de ne kadar güvenilir bilemezsin.
Yurt dışı alma konusuna gelecek olursak 7-8k civarında ikinci el olarak bulmak mümkün.
Ama üzerine biraz daha koyup kat kat iyi yurt dışı telefonlar almak varken 11 yine mantıklı olmaz.
Benim cihazım değişensiz yurt dışı ama buna rağmen günde 3 defa şarja takıyorum.
Yani elinizde powerbankla gezmek sorun değilse alabilirsiniz.
Kamerası da gayet iyi ama daha iyi kameraya sahip telefonlar da var mesela 15-17 k civarı Huawei'ya da Honor 7-8 Lite gibi dayanıklı ömürlük telefonlar var.
Ben de Android'den iOSa geçtim şu an geri Android'e geçmeyi düşünüyorum, eğer IOS'a geçeceksen 13'ten aşağı model alma derim.
Şahsen batarya sağlığından dolayı 11 tercih etmezdim. Anlık hevesle aldım. S22 Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum.
Eğer bütçenizi belirtirseniz belki de size yardımcı olabiliriz.

V
Ben kullanıyorum şahsen memnunum ama androide geçmek istiyorum yani iPhone 11 de de sıfır kalmadı yenilenmiş almak da pek mantıklı değil
Parçalar yenileme servisinde değiştiği için ayarlardan hangi parçaların değiştiğini göremiyorsun
Beldede sadece batarya vb. Değişti gibi yazsa da yine de ne kadar güvenilir bilemezsin
Yurt dışı alma konusuna gelecek olursak 7-8k civarında ikinci el olarak bulmak mümkün
Ama üzerine biraz daha koyup kat kat iyi yd telefonlar almak varken 11 yine mantıklı olmaz
Benim cihazım değişensiz yd ama buna rağmen günde 3 defa şarja takıyorum
Yani elinizde powerbankla gezmek sorun değilse alabilirsiniz
Kamerası da gayet iyi ama daha iyi kameraya sahip telefonlar da var mesela 15-17 k civarı huawei ya da honor 7-8 lite gibi dayanıklı ömürlük telefonlar var
Ben de androidden iosa geçtim şuan geri androide geçmeyi düşünüyorum eğer iosa geçeceksen 13 den aşağı model alma derim
Şahsen batarya sağlığından dolayı 11 tercih etmezdim anlık hevesle aldım s22 ultraya geçmeyi düşünüyorum
Eğer bütçenizi belirtirseniz belki de size yardımcı olabiliriz
Bütçeye 15 yazmış hocam.

Kaldı 1 sene ömrü. Ekranı OLED diye alınır mı? Oluyor? 15 indirmde bütçe varsa arkadaşın dediği gibi 15'ten aşağısı alma. F-p istiyorsan bir de kamerada geniş açı çok önemli değilse 16e de olabilir. 8 GB RAM ve işlemcisi 15'ten daha iyi.
Konu sahibinin bütçesi kısıtlı, farkındaysanız 16e modeline bütçesi yetmeyecektir. Ayrıca telefonun yazılım güncellemesi bitiyor diye alınmayacak diye bir şey yok; cihaza zaten güvenlik güncellemeleri gelmeye devam edicek. Konu sahibi Android istemediği için bütçesinde iPhone 12 en iyi seçenek kalıyor.

Tekrardan Android almak istemiyorum.

Bu bütçede almaması en mantıklı seçenek ama illa da alacaksa ben önerimi yaptım. Yukarıda kullanan arkadaş günde 3 defa şarja taktığını söylemiş. Sırf İphone kullanıcam diye bu eziyetlere gerek olmadığını düşünüyorum.

Bu bütçede almaması en mantıklı seçenek ama illa da alacaksa ben önerimi yaptım. Yukarıda kullanan arkadaş günde 3 defa şarja taktığını söylemiş. Sırf İphone kullanıcam diye bu eziyetlere gerek olmadığını düşünüyorum.
12 kullanan arkadaşım var, gayet memnun telefondan. Batarya kısmı biraz kötü evet; güçlendirilmiş Deji veya Woyax batarya ile takviye yapılabilir veya powerbank bir çözüm olabilir. Yapacak bir şey yok yani, iPhone istiyorsa bunları çekecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı