iPhone 11 alınır mı?

slly

Yoctopat
Daha fazla  
4 senedir Samsung Galaxy j6+ kullanıyorum ve telefon aşırı kasmaya başladı bayağı da kırık zaten. IPhone'a geçmek istiyorum artık. Bütçem kısıtlı olduğu için iPhone 11 almayı düşünüyorum ama alınır mı? Şu an karar veremedim. Yoksa biraz daha biriktirip seneye iPhone 12 mi alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 senedir Samsung Galaxy j6+ kullanıyorum ve telefon aşırı kasmaya başladı bayağı da kırık zaten. IPhone'a geçmek istiyorum artık. Bütçem kısıtlı olduğu için iPhone 11 almayı düşünüyorum ama alınır mı? Şu an karar veremedim. Yoksa biraz daha biriktirip seneye iPhone 12 mi alsam?

iPhone 11 128 GB modelini bu kadar pahalanmamışken almıştım ve gayet de memnunum. Bütçe ve ihtiyaca göre değişiklik gösteriyor ne istediğiniz. Daha önce iPhone 8 Plus kullanıyordum, 11'e geçtiğimde ön kamera ve arka kamerası gayet yeterli geldi ve ihtiyaçlarımı karşılıyor. Bu piyasayı ele aldığımızda 11 ve 12 arasında bana kalırsa dağlar kadar fark yok. 13 deseniz belki beklenebilir ancak 1 sene gibi bir zaman kaybedip 12 almak istediğinizde fiyatların ne olacağının garantisi yok ne yazık ki. Aceleniz varsa kasım, aralık ayları içerisinde indirim bekleyebilirsiniz.

Alabiliyorsan ikinci el temiz kullanılmış iPhone 12 almanı tavsiye ederim. iPhone 11 de güzel bir cihaz ama IPS panel in verimsizliği ile yan çerçevelerin kalın olması seni mutlu etmeyebilir. iPhone 12 hem tasarım olarak hem ekran kalitesi olarak hem de akıcılık olarak (11 dokunmatik hızı: 120Hz 12 dokunmatik hızı: 180Hz) 11'den daha iyi bir cihaz. Çerçeve ile ekran verimsizliği senin için sorun olmazsa 11 de alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı