iPhone 11 alınır mı?

Kazooo

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar şu an telefonum biraz eskidiği için yeni telefon almaya karar verdim. Yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle iPhone 11 bakıyorum. Fakat cihazın 3 yıllık olduğunu fark ettim. Sizce bu cihaz daha kaç yıl götürür ve iOS kaçı alır?
Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa mutlu olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu an telefonum biraz eskidiği için yeni telefon almaya karar verdim. Yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle iPhone 11 bakıyorum. Fakat cihazın 3 yıllık olduğunu fark ettim. Sizce bu cihaz daha kaç yıl götürür ve iOS kaçı alır?
Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa mutlu olurum.

iPhone 11 minimum 4 yıl götürür. iOS 17-18 sürümlerini alır. iOS 18 de güncelleme olayı biter.

Ben kesinlikle ama kesinlikle İphone 11 almazdım tamam işlemcisi,İOS çok iyi olabilir ama ben o HD,326 ppi,LCD ekran paneline o kadar para vermem o fiyata S21 ya da S22 çok daha iyi ve mantıklı.
Alabileceğiniz en kötü İphone,İphone 12'dir daha alt modellerini önermiyorum.
İyileştirmeler İphone 12 ile başladı.
S21 F/P telefonu kesinlikle birinci sıramda benim.

Merhabalar şu an telefonum biraz eskidiği için yeni telefon almaya karar verdim. Yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle iPhone 11 bakıyorum. Fakat cihazın 3 yıllık olduğunu fark ettim. Sizce bu cihaz daha kaç yıl götürür ve iOS kaçı alır?
3 yıl olayına bakmayın. Kaliteli olduğu için sizi baya götürür. Ancak yerinizde olsam o fiyatlara o telefonu almazdım. İşlemcisi, kamerası vs güzel ancak, ekran olayı öyle bir cihazda üzüyor. Alternatif ürünlere bakmanızı öneririm. Veya üst segmentlere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'ın istisna yaptığı cihazlardan olacak muhtemelen çünkü iPhone 6S gibi çok sattı. 3-4 sene güncelleme alır bence de.

Ama ben olsam S20 FE tercih ederdim. Batarya, ekran konusunda çok daha iyi, tatmin edecek bir model.

7'den 11'e geçtim bugün, ekran biraz hayal kırıklığı fakat sanat galerisindede değiliz öyle göze batacak bir şey yok elin küçük ekrana alıştıysada telefon ağır öyle yatarken rahat rahat kullanamıyorsun 11.500'e bir tanıdıktan aldım daha fazla verilmemesi gerek vatan da 15.500'e var ama piyasası 12-13 bir TL giderek de düşer 1 sene kullanmadan hemen elden çıkartırım diyorsan güvenilir birinden en fazla 12.500 verecek şekilde alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı