iPhone 11 alınır mı?

Eğer sıfır alacaksanız hayır günümüzde artık alınmaz güncelliğini yitirdi donanım olarak. İkinci el alacaksanız absürt fiyatlardan kaçının. Tavsiyem ikinci el ya da sıfır iPhone 12 almanız yönünde olur daha güncel bir cihaz.

2025 de kesecek diye okumuştum bir yerde. Alınmaz.
Eğer sıfır alacaksanız hayır günümüzde artık alınmaz güncelliğini yitirdi donanım olarak. İkinci el alacaksanız absürt fiyatlardan kaçının. Tavsiyem ikinci el ya da sıfır iPhone 12 almanız yönünde olur daha güncel bir cihaz.
Şuan super amoled oled led ekran kullanıyorsan ve ppi deheri 400 üstünde bir ekransa geçince ilk diyeceğin şey
Bu ne biçim ekran.
Teşekkürler.
Telefon tavsiyeniz var'mı?

Tartışmasız sosyalmedya,akıcılık kamera stabilizasyonu vb işlerde video işleme
Apple tartışmasız.
iki amiral gemisini yan yana aç 4k video çek yan yana izle yan yana izlemen önemli apple su gibi yağ gibi oynatıyor diğerleri kasıyor sanki. Bunu sadece şöyle anlayabilirsin sadece yan yana izleyerek ya da deneyimlemiş olman lazım.
Apple 4k 60 fps ile başka bir marka 4k 60fps aynı değil.

iPhone 11 hala alınır'mı?
Oyunlarda performans nasıl olur?
Apple 11'in desteğini ne zaman keser?

Yan çerçeve kalınlığı ve ekranın verimsizliği sorun değilse alınır. 11 iOS 17 ile iOS 18'i alacak. iOS 19'u büyük ihtimalle almayacak. Oyun konusunda sabit 60FPS veriyor ama oyunda çok ısınıp aşırı pil tüketiyor.

Bu telefonu indirim köşesine atmıştım da adminler daha onaylamadı. Piyasası 15-16K arası ama fiyatı düşmüş. Telefon hakkında bilgim yok ama değerlendirmek istersen diye bırakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı