iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
17500

KnyPeR

Hectopat
iPhone 7 kullanıyorum ve telefonum eski olduğu için değiştirmek istiyorum. 17500TL'ye 128 GB iPhone 11 buldum Trendyol'da sizce alınır mı?

Bende'de 7 var ve bende 11'e geçmek istiyorum ama tavsiyem Trendyol gibi yerlerden almaktansa tanıdıktan al daha güvenli olur çalıntı telefon muhabbetleri olmaz ek olarak 128 GB olarak alman her açıdan daha olanaklı olacaktır.

iPhone 7 kullanıyorum ve telefonum eski olduğu için değiştirmek istiyorum. 17500TL'ye 128 GB iPhone 11 buldum Trendyol'da sizce alınır mı?

0 değil de ikinci el alınır. 17, 5K e 11 alacağına 2, 5K daha ekle 0 12 mini al daha iyi.

Fiyattan ziyada Samsung ismindan daha çok popüler Apple, bataryada kimsenin gözüne fazlaca batmaz bence 0 Telefonun bataryasında sorun olmaz.
Ne alakası var hocam? Dediğiniz cümlede gram anlam yok. Telefonun bataryası küçük ondan bahsediyorum, her telefonda aynı batarya mı var yoksa? Sıfır telefon diye bataryasında sorun olmayacak diye bir şey mi varmış? :D :D

Hocam alınır direk 0 alın 2. el e bulaşmayın pil sağlığı muhabbeti falan bilirsiniz kafa yormaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı