iPhone 11 alınır mı?

Edin Dzekoo

Hectopat
Arkadaşlar elimde bir miktar para var 2 ay civarı daha para biriktirip, kendi telefonum olan Huawei P40 Lite'yi satıp, iPhone 11 128 GB almayı düşünüyorum. Artık Android istemiyorum. Sizce fiyatını hak ediyor mu? Çoğu kişi ekran IPS LCD olduğu için önermiyor sizce çok büyük sorun oluşturur mu?

senin için konuşuyorum.
Senin kullandığın cihazda hemen hemen benzer ekrana sahip olduğu için sen farkı çok anlayamayacaksın ve diyeceksinki vay be çok canlı gayet güzel.

Fakat daha önce dandik bir amoled süper amoled dinamik amoled oled kullanıyor olsaydın beğenmeyebilirdin.

Arkadaşlar elimde bir miktar para var 2 ay civarı daha para biriktirip, kendi telefonum olan Huawei P40 Lite'yi satıp, iPhone 11 128 GB almayı düşünüyorum. Artık Android istemiyorum. Sizce fiyatını hak ediyor mu? Çoğu kişi ekran IPS LCD olduğu için önermiyor sizce çok büyük sorun oluşturur mu?

Hala alınabilir.

Kamera ve performans açısından hala kaliteli bir telefon.Abimde var ve ekran kalitesi olarak gayet seve seve kullanıyor.Alınır bence.

10k ya falan alınır da 13K falan verceksen alınmaz 12 mini tercih et derim o bütçe de ve güzel cihazdır.
10kya ikinci el 8 plus veriyorlar hocam :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı