iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
14.000

player0192

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 11 almayı düşünüyorum karar vermeden önce çok araştırdım a55 düşünüyordum ama hem fiyati fazla geldi hemde fiyatına göre iPhone 11 hem daha uygun hemde işlemcisi daha iyi olduğu için iPhone seçtim fakat hala tam karar veremedim çünkü iPhone 11 6 senelik bir telefon fakat işlemcisi kamerası vs çok iyi (pil hariç) a55 ise yeni bir telefon fakat iPhone 11 e göre bana daha kotu geldi
Sizce iPhone 11 alinirmi yada en cok 15 bin TL'ye işlemcisi kamerası malzeme kalitesi iyi olan başka bir telefon varmı
Bilenler varsa yardımcı olurmusunuz

iphone 11 almak yerine xiaomi 14 t almanı şiddetle öneririm
iPhone 11 almayı düşünüyorum karar vermeden önce çok araştırdım a55 düşünüyordum ama hem fiyati fazla geldi hemde fiyatına göre iPhone 11 hem daha uygun hemde işlemcisi daha iyi olduğu için iPhone seçtim fakat hala tam karar veremedim çünkü iPhone 11 6 senelik bir telefon fakat işlemcisi kamerası vs çok iyi (pil hariç) a55 ise yeni bir telefon fakat iPhone 11 e göre bana daha kotu geldi
Sizce iPhone 11 alinirmi yada en cok 15 bin TL'ye işlemcisi kamerası malzeme kalitesi iyi olan başka bir telefon varmı

Evet iPhone kamerası gerçekten güzel. Ben de iPhone tercih ediyorum amaa telefonu gün içinde doğru düzgün kullanamadıktan sonra neye yarar kamera. iOS 19 güncellemesini alacak en eski cihaz olacak bu sene. Bataryası gitmiyor yetmiyor. iPhone olsun diye güncel en eski modelini alıp eziyet çekmeye de gerek yok o paraya güzel bir Android alıp kullanabilirsin. İlla IP 11 alacağım diyorsan da en az 128'lik al hala kullanan arkadaşlarım var oradan biliyorum 64 lüğün ömrü doldu artık yetmiyor sistem çok yer kaplıyor.

2.el telefonlar sıkıntı değilse aslında Samsung S serisi cihazlarda alabilirsiniz, aktif olarak takip etmiyorum ama S21 Fe bile iPhone 11'e göre çok daha iyi bir cihaz. Her konuda.
S23 Fe bulunabilir bu bütçeye rahat sanırsam.

Hayır alınmaz. A55 alabiliyorsanız alın gitsin.
Knk ama a55 le 11 i kiyasladigimizda oyun ve kamera açısından bana göre 11 daha iyi

2.el telefonlar sıkıntı değilse aslında Samsung S serisi cihazlarda alabilirsiniz, aktif olarak takip etmiyorum ama S21 Fe bile iPhone 11'e göre çok daha iyi bir cihaz. Her konuda.
S23 Fe bulunabilir bu bütçeye rahat sanırsam.
Yok s23fe 23binden basliyo sifirlari

Yok s23fe 23binden basliyo sifirlari
2.el dedim hocam, yoksa S24 Fe fiyatına neden S23 Fe öneriyim? iPhone 11'ler zaten 2.el olduğu için önerdim, temiz bir S23 Fe bulabilirseniz çok iyi olur. S21 Fe bile dediğim gibi çok daha güçlü bir cihaz.

15 bin TL'ye sıfır (yoktur ama olsun) yada temizini bulabileceğim işlemcisi güçlü kamerası iyi bir telefon onerirmisiniz

Kuzenim 11 kullaniyo çok memnun sadece 64 GB olduğu için depolama sıkıntısı var

Bide a55 in malzeme kalitesi biraz kötü

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı