iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
13000

berksahin_0

Centipat
Daha fazla  
Telefonumun IMEI çalındı herhalde, servis yok deyip duruyor zaten eski telefondu bayağı, Redmi 9T telefonun benim için pek bir önemi yok, sadece Instagram, Twitter falan giriyorum, bir de kamerası iyi olsun diye falan. IPhone'da yıl geçse bile hızlı oluyor. Kardeşimin 7 Plus'a vardı, o mesela benim telefondan bayağı iyiydi. Sizce 11 alınır mı? Aşırı bütçemde yok zaten.

Telefonumun IMEI çalındı herhalde, servis yok deyip duruyor zaten eski telefondu bayağı, Redmi 9T telefonun benim için pek bir önemi yok, sadece Instagram, Twitter falan giriyorum, bir de kamerası iyi olsun diye falan. IPhone'da yıl geçse bile hızlı oluyor. Kardeşimin 7 Plus'a vardı, o mesela benim telefondan bayağı iyiydi. Sizce 11 alınır mı? Aşırı bütçemde yok zaten.

İlla iPhone olsun diyorsan 2. elden temiz değişensiz 12 bak. Android olur dersen Samsung Galaxy A26 5G (6 GB / 128 GB)

12-13000 TL'ye 2.el S22'ler var. Onlara bakabilirsiniz.

Hocam 11 kullanıyorum alacaksan 64 GB olanı alma. Kamera konusunda biraz geride kaldı ama gündüz çekimleri yine de fena değil. Güncelleme desteği bu sene bitti. Alınmaz demiyorum durumun iyi değilse iphone da başlangıç olarak 11 alıp sonra yükseltirsin. Ama tavsiyem en az 13 alman. Yoksa iphone iphone dur emin ol şu an hangi serisini alırsan al hala çok seri hem sosyal medyada hem uygulamalar arası geçişleri falan güzel.

Yaklaşık 3 senedir iPhone 11 kullanıyorum. Sıfır aldım şu an telefonumda hala iOS 16.7 sürümü var ve telefonum çok hızlı. Güncellenmiş olanlar çöp olmuş durumda. Yani demem o ki iOS 26 vs güncellenmişse asla alma çünkü sinirlerin bozulur çok kasıyor çünkü. Ekranı çok kötü alıyorsan en azından güncellenmemiş 12 bulursan 12 al ama bence eski IPhone'ler artık pek mantıklı değil.

Yurt dışı MI14t Pro

Yurt içi ikinci el S23, S24FE, iPhone 13

Bunlara yönelebilirsin, bütçe 15'ten azsa;

Yurt dışı MI14t, MI15t
Yurt içi ikinci el A56, A55, A36, Honor 400

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı