iPhone 11 alınmalı mı?

6000 TL'ye nerede var? Varsa ben de alayım çünkü:)
Migros'ta vardı ama kampanya bitti sanırım.

Bir de her şubeye 4-5 telefon göndermişler onları da çalışanlar almış.
Gider 7300 TL verir alırım, böyle kendimi rezil edemem 1300 TL için.

Son düzenleme:
Migros'ta vardı ama kampanya bitti sanırım.
Onu var ya yemişlerdir resmen Eminönü'nde baklava festivaline avuçla dalan dayı gibi dalmışlardır🤣

Aynen çoğu şubede zaten yok bazılarında da 3-4 var. Kapıları açana kadar çalışanlar almış çoktan hatta bazılarını internet üzerinden geri satmışlar bile sanırım:) Aynen paramla rezil olamam, veririm parasını alırım arkadaş kimse kusura bakmasın:)

Onu var ya yemişlerdir resmen Eminönü'nde baklava festivaline avuçla dalan dayı gibi dalmışlardır🤣

Aynen çoğu şubede zaten yok bazılarında da 3-4 var. Kapıları açana kadar çalışanlar almış çoktan hatta bazılarını internet üzerinden geri satmışlar bile sanırım:) Aynen paramla rezil olamam, veririm parasını alırım arkadaş kimse kusura bakmasın:)
Zombi resmen bunlar, filmlerdekinden farkı, iPhone 11 ile besleniyorlar :D

Ufak bi karışıklık olmuş 😅 En ucuz Trendyol da 6.800'e gördüm bende. Diğer platformlar da 7.200 ile 7.300 arasında.

Fotoğraf ve Video pek çekmem. Fakat yoğun bi şekilde oyun oynar, film video izler sosyal medya kullanırım. Ayrica ben aldığım telefonu uzun süreli kullanmak istiyorum ve Androidten ciddi anlamda sıkıldım.

Benimde aklıma gelen ilk o oldu ama sanırım yeni yasa ile Pasaport üzerine kayıt yaptırınca Pasaport sahibinin adına olan hattı kullanabiliyormuşuz. Kendi Pasaportum yok, yurtdışına sürekli giden akrabam var ve onun pasaportu üzerine kaydettirebilirim ama o hat meselesi biraz kafamı karıştırdı. Gürcistan ile Kibrisa kendi pasaportu ile gidip alanlar varmış. Bu yurt dışı Akraba vs. ve ya bahsettiğim Gürcistan Kıbrıs olayıyla ilgili fikriniz ve öneriniz var mı?
Eskiden cazipti artık uyandılar fiyatlar orada da git gel aynı hesap.

Zombi resmen bunlar, filmlerdekinden farkı, iPhone 11 ile besleniyorlar :D
Migros çıkışı temsili🤣🤣🤣

iphone.jpg

Eskiden en ucuz İphone 600 dolardı ama artık 800 dolar. Yine de Avrupa'dan alınırsa karlı.

809 Euronun %17'sini Amazon iade diyor. 672 Euro'ya geliyor. 672X6.35+1500 : 5700 TL.
Yılbaşında kayıt ücreti 1850 TL olacak ve yılbaşından sonra 6050 TL olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı