iPhone 11 aşırı RAM kullanımı

Cihaz kasmıyorsa kafaya takmayın. Apple belki de o şekilde stabil kalıyordur.

Sanırım IOS'da bu şekilde haklı olabilirsiniz.

Acaba orada sadece aktif yazanı kullanıyor olup, pasif, bağlı ve sıkıştırılmış olanları otomatik olarak güç gerektiren bir uygulamada mı kullanıyor diye düşündüm. Bu dediğim biraz saçma olabilir ama, dediğin gibi geriye kalan 70-100 MB RAM ile bir şey yapılacağını düşünmüyorum.

Galiba dediğiniz şekilde çalışıyor önbellekte tutma gibi bir işlem yapıyor.

Arkadaşlar diğer tüm cihazlarda durum bu şekilde ilk defa karşılaşınca anlam veremedik tabii ki. Cihazın çalışma sistemi şekli bu anormal bir durum yokmuş. 4K video render yaptım herhangi bir sorunla da karşılaşmadım. Uygulamayı da sildim ayrıca yeterince teknik detay edindik :)
destekleriniz için teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Selam konu bitmiş ama yine de aklına takılan varsa içi rahatlasın RAM'in çok kullanılıyor olmasında hiçbir problem yok zaten RAM içi boş olduğu zamanda dolu olduğu zamanda aynı enerjiyi tüketiyor yani pilinizide yemez Apple hızlı çalışmak için hepsini kullanıyor RAM akıllı olduğu için zaten başka bir şey yük bindirdiğinde oradan alıp ona veriyor yani oldukça normal hatta uygulamalar üzerinden RAM'i temizlemenizide önermem çünkü telefonun stabil bir çalışma düzeni varken onu bozuyor yani kasmadığı sürece telefonun 3. parti uygulamalara ihtiyacıda yok (konu üzerinden zaman geçmesine rağmen yazmamın sebebi internette bunu aratınca ilk bu konu çıkıyor arayan olursa net bir cevaba ulaşsın istedim) iyi sosyaller.
 

Geri
Yukarı