iPhone 11 batarya değişimi %87'deyken yapılmalı mı?

Garanti ücretsiz değiştiriyor mu acaba? Sitesinde 1399 TL diyor.
Ücretsiz değiştirmesi için bataryada bir problem olması gerekiyor. 1 yıl olmadan bataryanın %80 civarına düşmesi gibi absürt düşüşlü sorunları olması gerekiyor. Onun dışında kullanıma bağlı düşüşlerde garanti bataryayı kapsamaz kullanıcı sorunu olduğu için.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar bende %80 kadar kullanmayı düşünüyorum fakat baya uzun süredir %87 de batarya ve bir anda patır patır düşecekmiş gibi geliyor şuan günü ucu ucuna kurtardığım için böyle bi düşünceye girdim sadece ve orjinal bataryanın fiyatı 1399 tl oldugu için 500 tl civarında deji alıp 1 senede bitse bile 2 senede telefonu değiştirmeyi düşündüğüm için orjinal bataryadan vazgeçtim

nededen deji max veya woyax, orjinali varken?
1 sene idare etse beni yeter diye düşündüm 2 sene telefonu büyük ihtimal değiştirim diye.

80 ve 80'nin altına kadar kullanın sonrasında tavsiyem orijinal batarya ile değiştirtmeniz ya da nitelikli servislere göndermeniz, batarya değişim konusunda herhangi bir servise yollamayın. Bazen sıvı bantlarını unutuyorlar ya da maliyetten kaçmak için takmıyorlar, telefonunuz suya karşı dayanıklı sanıyorsunuz ama sıvı bantları olmadığı için hemen pert oluyor.
Hocam elimde İphone 11 ait 2 adet sıvı koruma bandı var elim yatkın biraz bu işlere aile bireylerinden 2-3 kişinin bataryasınıda kendim değiştirmiştim. Servislere hiç güvenmiyorum o yüzden alırsam yan sanayi bi batarya kendim değiştiririm kesinlikle.

Daha çok götürür hocam o pil sağlığı sizi. 80 altına inene kadar kıyıya köşeye biraz birikim yapabilirseniz eğer pil iyice bitik hale geldiğinde Apple servisinden direkt orijinalini taktırmanızı öneririm. En azından yeni bir cihaz masrafından sizi de kurtarmış olur ve elinizdekini uzun süre kullanırsınız.
Tabiki orjinal batarya her zaman için daha iyidir ama hem telefonu 2 sene sonra değiştirmeyi düşündüğüm için hemde bu max bataryaların kapasiteleri biraz daha cazip geldiği için bana yan sanayi düşündüm hocam bi

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar bende %80 kadar kullanmayı düşünüyorum fakat baya uzun süredir %87 de batarya ve bir anda patır patır düşecekmiş gibi geliyor şuan günü ucu ucuna kurtardığım için böyle bi düşünceye girdim sadece ve orjinal bataryanın fiyatı 1399 tl oldugu için 500 tl civarında deji alıp 1 senede bitse bile 2 senede telefonu değiştirmeyi düşündüğüm için orjinal bataryadan vazgeçtim

1 sene idare etse beni yeter diye düşündüm 2 sene telefonu büyük ihtimal değiştirim diye.

Hocam elimde İphone 11 ait 2 adet sıvı koruma bandı var elim yatkın biraz bu işlere aile bireylerinden 2-3 kişinin bataryasınıda kendim değiştirmiştim. Servislere hiç güvenmiyorum o yüzden alırsam yan sanayi bi batarya kendim değiştiririm kesinlikle.

Tabiki orjinal batarya her zaman için daha iyidir ama hem telefonu 2 sene sonra değiştirmeyi düşündüğüm için hemde bu max bataryaların kapasiteleri biraz daha cazip geldiği için bana yan sanayi düşündüm hocam bi
Büyük hata.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı