iPhone 11 cihaz için 20W şarj kablosu ve şarj adaptörü önerisi

ErtugrulK55

Centipat
Katılım
28 Ağustos 2022
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba iPhone 11 cihazım için adaptör ve şarj kablosu önerilerinizi almak istiyorum orijinal mi tavsiye edersiniz farklı seçenekler var mıdır?
 
Merhaba bu siteye bakabilirsiniz birçok alternatif mevcut şiddetle orijinal kullanmanızı tavsiye ediyorum ama yine de sorununuza yardım etmek istiyorum, bu sitedeki her şeyi Amazon'da bulabilir ve rahatlıkla evinize getirtebilirsiniz diye umuyorum, düzeltiyorum önceki attığım site sanırım USB-Type-C ve iPhone 11 uyumsuz, Amazon Link birçok kişi beğenmiş ve iyi olduğunu düşünüyorum.
 
Arkadaşlar orjinal almanızı söylemişte bende bir soru sormak istiyorum. Orjinal aldığımızda ne gibi bir katkısı oluyor? uzun ömür, batarya falan mı? iPhone tarafında bilmediğimden dolayı soruyorum.
 
Arkadaşlar orijinal almanızı söylemişte bende bir soru sormak istiyorum. Orijinal aldığımızda ne gibi bir katkısı oluyor? Uzun ömür, batarya falan mı? iPhone tarafında bilmediğimden dolayı soruyorum.

Pil sağlığı daha az düşüyor veya daha geç düşüyor diye biliyorum.
 
Burada araştırmalarımda Anker adaptör ve kablosunu tavsiye eden çok olmuş o yüzden böyle bi konu açtım Anker hakkında düşünceleriniz nedir
 
Bütçe yazsaydınız keşke ama bütçe fark etmiyorsa orijinal.
Daha az pil ömrü gider,anakart yanmama riski çok yükselir. Sahte sarj,anakartı yakma ihtimali Watt değerinden kaynaklı yüksek ihtimaldir. Yakarsa,garantiden de çıkartır ve parasıyla da tamir yapmaz Apple. O yüzden 2 kuruş fazla ver,kafan rahat olsun.
 
Daha az pil ömrü gider,anakart yağmama riski çok yükselir. Sahte sarj,anakartı yakma ihtimali Watt değerinden kaynaklı yüksek ihtimaldir. Yakarsa,garantiden de çıkartır ve parasıyla da tamir yapmaz Apple. O yüzden 2 kuruş fazla ver,kafan rahat olsun.
Peki orjinal olduğunu nereden anlayabiliriz? basit bir yöntem ile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı