- Makaleler
- 5
Piliniz daha önce muadil bir parça ile değiştiyse bu sebeple olmuş olabilir ancak yazdıklarınıza istinaden orijinal pil kullandığınızı düşünüyorum. Daha önce bu sitede sağlığı düşük pilin bu soruna neden olabileceği yazılıp çizilmiş ancak iPhone için değil farklı bir cihaz için. Bunun yanında benim şahsi deneyimlerim de bu yönde, faydası olacağını düşünüyorum ancak orijinal parça ile değişim yapmanız en doğrusu olacaktır. Yan sanayi parçalar ile bu sorunun tekrarı muhtemel ilerleyen süreçlerde.
Bunların yanında oyun boyutu / RAM miktarı tezinin yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü oyun oynarken mobil cihazlar sadece o anki görevi ön belleğe alıyor gördüğüm kadarıyla, ki öyle olmasa bekleme ekranları olmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca benimde ufak tefek oynadığım bir oyunun dosya boyutu yaklaşık 8 GB ancak 4GB RAM'li 2018 model telefonumda bile çalışıyor. Yani A13 Bionic yonga yetersiz tezi biraz tartışmalı ancak bana göre neye göre yetersiz kalıyor bunu da açıklamak lazım gelir diye düşünüyorum.
www.technopat.net
Bunların yanında oyun boyutu / RAM miktarı tezinin yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü oyun oynarken mobil cihazlar sadece o anki görevi ön belleğe alıyor gördüğüm kadarıyla, ki öyle olmasa bekleme ekranları olmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca benimde ufak tefek oynadığım bir oyunun dosya boyutu yaklaşık 8 GB ancak 4GB RAM'li 2018 model telefonumda bile çalışıyor. Yani A13 Bionic yonga yetersiz tezi biraz tartışmalı ancak bana göre neye göre yetersiz kalıyor bunu da açıklamak lazım gelir diye düşünüyorum.
Batarya değişimi telefonu hızlandırır mı ve ısınma azalır mı?
Yaklaşık 19-20 aydır Xiaomi Mi5 cihazı kullanıyorum. Hiç batarya değiştirmedim. Telefonun şarjı artık az gidiyor, telefon eskisi gibi hızlı çalışmıyor, ara ara kasıyor ve yoğun kullanımda eskisinden fazla ısınıyor. Bu isinmadaki artışın ve telefonun kasmasının sebebi eskiyen batarya olabilir...