iPhone 11 düşen pil sağlığı yükseltilebilir mi?

Yok sanırsam. iPhone 7 sahibiyim. 1 dakikada %8e kadar bitiyor şarj. Az önce telefonu kapadım açtım, kaparken 28 olan şarj hemen açtığımda 40 olmuş. Technopat Sosyal'a girerken de 35e kadar düşmüş. Çok büyük sorun.
bende iPhone 7 kullanıyorum valla pil kafasına göre takılıyor bi yükseliyor bi alçalıyor.

Birkaç yerde telefonu 0'dan kurunca pil sağlığının artacağının söylendiğini gördüm ancak ben pek inanmıyorum. Zaten iOS kendi içinde en iyi şekilde pil sağlığını ölçüyordur. Ayrıca pilin %11'lik bölümü gitmiş, gitmiş olan şeyi geri getiremeyiz. Sırf görünüş olsun diye orayı %100 yapmak için uğraşmanın bir anlamı yok.
Satacaktir, onun icin yapmaya calisiyordur. Etikligi konusunda yorum yapmiyorum, sadece bu tur seyleri arastiranlarin niyeti boyle oluyor hep.

iPhone 11'lerin çoğunda 6 ayda pil sağlığı düşmeye başlıyor. Bence Apple 1 yıla ücretsiz pil değişim programı yapar. Daha önce 6s'ler için yapmışlardı. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı